2020-04-08 09:43

Anunț oficial DIICOT: A mai fost reținut un suspect în cazul Caracal

 |  18:25
Anunț oficial DIICOT: A mai fost reținut un suspect în cazul Caracal

Procurorul șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Giorgiana Hosu, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, că în cazul Caracal a mai fost reținut un bărbat suspectat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută din luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a susținut că a ucis-o. Bărbatul este acuzat că a violat-o pe Luiza la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a răpit-o.

Procurorul DIICOT a anunțat că astăzi în acest caz a mai fost reținut un bărbat suspectat că, alături de Gheorghe Dincă, a violat-o pe Luiza Melencu. Hosu a precizat că bărbatul nu este complice sau instigator la săvârșirea celorlalte infracțiuni de către Gheorghe Dincă. De asemenea, el nu face parte din nicio grupare.

Potrivit sursei citate, bărbatul, de 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum a fost confirmată administrarea de probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale.

La 14 aprilie, în urul orei 12.00, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal "și a fost surprins de inculpatul reținut”, a transmis Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Potrivit lui Hosu, bărbatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă. El nu are ocupație, nu are venituri, nu are domiciliu stabil, este necăsătorit și era cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice.

Procurorul DIICOT a mai anunțat că dosarul Caracal va fi finalizat până la sfârșitul anului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine