2019-10-21 15:34

Anunțul Ministrului Tobă: centrele pentru imigranți, ineficiente

 |  19:50
Anunțul Ministrului Tobă: centrele pentru imigranți, ineficiente

Anul trecut, MAI a înființat trei centre suplimentare pentru cazarea migranților în localitățile Tășnad în județul Satu Mare, Bumbești Jiu, județul Gorj și Câmpulung Muscel, județul Argeș, prin preluarea unor unități aparținând Jandarmeriei Române.

Din dispoziția ministrului afacerilor interne, cele trei locații unde ar fi trebuit să fie amenajate respectivele centre au fost supuse unor evaluări complexe, constatându-se că acestea nu îndeplinesc cerințele necesare desfășurării în bune condiții a acestor activități.

În urma acestor concluzii, ministrul Petre Tobă a dispus încheierea demersurilor de operaționalizare a acestor centre în locațiile respective și identificarea de către Inspectoratul General pentru Imigrări a unor alte soluții, în conformitate cu prevederile legale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-04Parerea ta...

REFERENDUM
04 Feb 2016

In Germania , azilantii babuini au devastat tot , de la cazare , la sala de mese , au aruncat cu scaune si au manjit peretii cu resturi . Ne mananca undeva de trebuie sa primim scursurile care ne sunt aruncate de madam merkel ? Avem nevoie sa destabilizam tara , sistemul romanesc care oricum e varza , linistea oamenilor .??? Are Romania nevoie de crime si violuri ?
îMI BAG PICIOARELE!
04 Feb 2016

Dacă ăștia nu se potolescu cu venirea ăstora pe tărâmul nostru, O NOUĂ REVOLUȚIE și aruncarea peste gard cu politicieni cu tot!
TRAIAN BASESCU
05 Feb 2016

Aducerea lor in Europa este ilegala pentru ca provoaca incalzire globala. Sa fie luati in casele celor de peste ocean, care au membri din familie care lucreaza pentru complexul militaro-industrial, care fabrica armele care-i pun pe fuga. Daca-i prea scump, sa mearga la vecini, la pamantul sfant. Cred c-asa cum parintii celor de-acolo au fost ajutati sa scape in al doilea razboi, asa vor ajuta si ei. Sa traiti bine!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray