2019-08-23 19:27

APELUL Jandarmeriei către protestatari: DELIMITAȚI-VĂ de grupurile care provoacă violențe și nu aduceți COPIII la miting!

 |  19:04
APELUL Jandarmeriei către protestatari: DELIMITAȚI-VĂ de grupurile care provoacă violențe și nu aduceți COPIII la miting!

Jandarmeria Română face apel către protestatarii din Piaţa Victoriei să se delimiteze de grupurile care provoacă violenţe, iar cei care vor să vină la manifestaţie sunt îndemnaţi să nu fie însoţiţi de copii. De asemenea, Jandarmeria spune că respectă în egală măsură dreptul celor care nu vor să protesteze şi anunţă că nu va ezita să restabilească liniştea ori de câte ori aceasta este tulburată, informează News.ro.

“Vă rugăm să vă delimitaţi de grupurile care provoacă violenţă! Pentru siguranţa voastră şi a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunţat iniţial, pe reţelele de socializare, ca fiind unul paşnic”, a transmis Jandarmeria în urmă cu puţin timp, printr-o postare pe Facebook.

Instituţia le recomandă  celor care intenţionează să se alăture protestatarilor din Piaţa Victoriei să nu vină însoţiţi de copii, ca urmare a violenţelor înregistrate în ultimele ore la mitingul din Piaţa Vicoriei.

“Facem, în continuare, apel la calm!  Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze paşnic! Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze! Suntem şi rămânem în slujba cetăţenilor! Singura noastră preocupare este liniştea voastră, a tuturor şi nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată”, se mai arată în mesajul instituţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-10Parerea ta...

NEGRO
11 Aug 2018

Va multumim Jandarmii doamnei Carmen Dan! Ati aratat ce stiti! Ati invatat cu brio lectia prredata de ramura KGB-ista a fostului PCR. Nimic pentru popor, totul pentru actualii conducatori! Ei sunt alfa si omega mersului in zbor catre puterea oligarhica absoluta! Modelul il cunoastem: ex-tovarasul Putin. Dar cu noi nu va merge. Nu suntem chiar goliti de creier cum ne credeti dumneavoastra. Ii cunoastem pe cei care au provocat pentru dumneavoastra cu un singur scop: sa ne loviti. Sa ne aratati ca inca sunteti puternici. Dar noi nu va credem. Nu veti putea trece peste parintii vostri, fratii vostri si fii vostri cu tunurile cu apa. Chiar daca ati fost instruiti pentru asta. Domnilor jandarmi, pentru ceea ce ati savarsit aseara veti primi recompensa cuvenita. Fiti siguri de aceasta!
ANONIM
11 Aug 2018

Cu placere, japitza ,negro , DEMOCRATIA la urne
MAFIA PSD
11 Aug 2018

Copii care au fost la miting cu parintii lor au vazut pe viu ce inseamna represaliile ciumei rosii impotriva propriului popor care nu doreste sa fie condus de un puscarias si de o sleatca de hoti din avutia nationala. Acesti copii nu vor fi niciodata simpatizanti ai ciumei rosii. Deci Romania are viitor , acesta este marele castig al prezentei copiilor langa parintii lor in confruntarea cu un regim toxic , incarcat de analfabeti si TERMITE care sug din averea statului. Viitorul Romaniei este democratic si european nu dictatorial si putinist.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray