2020-02-26 00:44

UPDATE. Aproximativ 2.000 de persoane PROTESTEAZĂ în Piaţa Victoriei

 |  18:51
UPDATE. Aproximativ 2.000 de persoane PROTESTEAZĂ în Piaţa Victoriei

Un nou protest are loc sâmbătăă seară sâmbătă în Piața Victoriei. La ora redactării acestei ştiri s-au adunat în jur de 2.000 de persoane care protestează împotriva coaliției PSD-ALDE și a unei noi OUG 13 privind codurile penale.

UPDATE 21.13. Aproximativ 2.000 de persoane, între care şi scriitoarea Ana Blandiana, protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Capitală. La ora 21.00, oamenii au aprins lanternele telefoanelor mobile, au cântat imnul naţional şi imnul UE.

Evenimentul intitulat ”Ordonanța 13 revine! Toți in Piață!” a fost anunțat pe Facebook, inițiatorii afirmând că ”oficial, Dragnea vineri, după CEx, a declarat război românilor! S-a anunțat oficial o Ordonanță de Urgență pe Codurile Penale!”.

Numărul protestatarilor este în creştere, continuând să se alăture grupuri de persoane. Jandarmii au montat garduri, dar, deocamdată, traficul în zonă se desfăşoară fără restricţii.

Duminică seară, o altă manifestaţie este programată în Piaţa Victoriei. Aceasta se numeşte ”Cod ROŞU de OUG”. ”SOLIDARITATE! Hai în stradă! Aceiaşi actori, acelaşi tupeu de borfaş! Dupa 600.000 de oameni în stradă în 2017 şi alte zeci şi sute de mii ieşiţi anul acesta, dublul infractor doreşte să reînvie fatidica OUG 13”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-23Parerea ta...

ANONIM
24 Iun 2018

ACTUALA CASA POLITICA TREBUIE EXPULZATA (EXPORTATA fortat) cat mai urgent (in regim de expulzare controlata) IN AMERICA LATINA si AFRICA, Madagascar, Costa Rica, Seychelles (Seychelles sau Seișele, oficial Republica Seychelles, este o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa, în nordul insulei Madagascar) unde sunt INVESTITI CEA MAI MARE PARTE DIN MILIARDELE ROMANILOR de catre MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989 si refugiati de frica justitiei ZEII POLITICII romanesti MAZARE, CIOCIOLINA DE PLESCOI, ETC .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine