2020-08-12 01:40

Arad. Incendiu într-un apartament al unui bloc din oraşul Pâncota

 |  12:28
Arad. Incendiu într-un apartament al unui bloc din oraşul Pâncota

Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un apartament al unui bloc din oraşul Pâncota, judeţul Arad, un bărbat cu probleme psihice fiind evacuat de către pompieri.

Incendiul a cuprins un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc din oraşul Pâncota, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Ineu, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pâncota, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Staţia Şiria şi un echipaj de Poliţie intervenind de urgenţă la faţa locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, în momentul în care au ajuns echipele de intervenţie incendiul se manifesta în două camere ale apartamentului, proprietarul fiind în locuinţă.

"S-a realizat un dispozitiv de intervenţie până la etajul patru pe scări, persoana a fost evacuată din apartament, iar după circa 40-45 de minute incendiul a fost lichidat, acesta manifestându-se cu degajări mari de fum, fără a fi generalizat cu flacără deschisă la întreg apartamentul. Au fost deteriorate bunurile din cele două camere, din cauza fumului, apei şi, de asemenea, din cauza flăcării deschise", a explicat căpitan George Pleşca, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus că proprietarul aparatamentului - o persoană cunoscută cu probleme pshihice - a fost transportat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Cel mai probabil, incendiu a izbucnit din cauza unei ţigări nestinse, proprietarul adormind în timp ce fuma.

Oamenii din bloc au afirmat că bărbatul a ameninţat de mai multe ori că va da foc apartamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz