2020-07-14 02:10

Arena Națională, la un pas să fie redeschisă. Vasile Dâncu va decide

 |  17:15
Arena Națională, la un pas să fie redeschisă. Vasile Dâncu va decide

Primarul interimar al Capitalei a anunțat redeschiderea Arenei Naționale după o întâlnire cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. Există, totuși, o condiție. Acordul Ministrului Vasile Dâncu.

După întâlnirea de vineri de la Primăria Capitalei, Răzvan Sava a declarat că speră ca Arena să fie redeschisă pe 21 martie:

"I-am invitat pe reprezentanții Federației Române de Fotbal pentru a le prezenta situația din cazul National Arena. I-am asigurat că sunt primul care vreau ca stadionul să fie redeschis. Vreau ca bucureștenii să se bucure de aceasta investiție. În acest moment stadionul nu are autorizație de securitate la incendiu. Am depus la MDRAP expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia acreditat la nivel european. În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu. Îl solicit public domnului vicepremier Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar. Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. În cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluție pentru a-l redeschide cat mai repede. " anunță Sava pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz