2020-05-29 04:41

Argeş. Un bărbat a găsit o borsetă cu 2.400 lei pe care i-a dus la Poliţiei

 |  14:19
Argeş. Un bărbat a găsit o borsetă cu 2.400 lei pe care i-a dus la Poliţiei

Un bărbat din Argeş a găsit, miercuri, pe stradă o borsetă în care se aflau 2.400 de lei, sumă care reprezintă salariul său pe o lună şi jumătate. Acesta a dus banii la poliţie, de unde au fost recuperaţi de către persoana care îi pierduse.

Informaticianul Liceului Teoretic din Costeşti, Argeş, Gheorghe Alexe, a dus, miercuri, la poliţia din localitate o borsetă cu bani pe care a găsit-o în faţa liceului la care lucrează.

Bărbatul a precizat că a ajuns la serviciu, iar în momentul în care a parcat maşina în faţa şcolii unul dintre elevi i-a spus că a găsit o borsetă cu bani pe care a aruncat-o într-o baltă.

"Am mers, am ridicat borseta şi am constatat că, într-adevăr, era plină cu bani în ambele compartimente. Am dus-o la poliţie imediat. Am înţeles că o pierduse o barmaniţă de la un local din oraş. Deja cei cărora le aparţin banii erau acolo, să reclame pierderea", a precizat informaticianul pentru Mediafax.

Acesta a mai spus că în borsetă nu se afla niciun document şi că nu a numărat suma de bani din interiorul acesteia, ci a dus-o direct la poliţie. Reprezentanţii IPJ Argeş au afirmat ulterior că în borseta găsită se aflau 2.400 lei.

Fiind întrebat dacă consideră gestul său ca fiind unul ieşit din comun, Gheorghe Alexe a spus că "orice om de bună credinţă ar fi procedat la fel".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine