2019-08-19 15:11

Armata ANGAJEAZĂ soldaţi. Ce SALARIU şi BONUSURI le sunt promise celor recrutaţi

 |  16:53
Armata ANGAJEAZĂ soldaţi. Ce SALARIU şi BONUSURI le sunt promise celor recrutaţi

Peste 1.200 de posturi de soldaţi sunt scoase la concurs în centrele de recrutare din întreaga ţară. Candidaţii trebuie să aibă cel mult 51 de ani şi o formă fizică bună, asta pentru că proba sportivă este eliminatorie. Dar cu ce îi ademenşte Armata pe viitorii apărători ai patriei?

Pe lângă o soldă de 1.500 de lei, viitorii soldaţi vor primi o normă de hrană de 1.000 de lei şi bani de chirie. Candidaţii trebuie să aibă cel puţin zece clase, iar vârsta maximă până la care pot fi admişi este de 51 de ani.

Testaţi fizic şi psihic

În funcţie de specializarea aleasă, pentru cei recrutaţi urmează o perioadă de pregătire de cel puţin un an. Ei vor fi testați atât psihologic cât și sportiv. Ca probă sportivă vor da 2.000 de metri și un traseu utilitar aplicativ.

Înscrieri

Înscrierile pentru posturile de soldaţi şi gradaţi profesionişti se pot face până pe 15 iunie. În prezent, armata română are aproximativ 75.000 de militari profesionişti, ceea ce o face cea de-a zecea forţă militară a NATO.

Foto: Armata României


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-02Parerea ta...

LEVST.
02 Iun 2018

Armata romana, cel putin in ultimii 70 de ani, s-a dovedit a fi doar o imensa povara , pe economia tarii, mai mult, principiile care trebuie sa defineasca armata, au fost total incalcate din interior, in primul rand imensa si urata duplicitate din cel D.A.D.R.Mondial, apoi infratirea cu regimul communist si incet, devenirea lor in carpe de sters podelele; a urmat iesirea tarzie , impotriva lui ceausescu( cand nu au mai avut incotro) si neimplicarea in marele jaf ulterior, permanent si la zi, comis de clasa politica post decembrista... Practic( cel putin in Romania) armata si popimea(biserica) ar trebui desfintate, doua institutii profund parazitare...Romania poate face pionerat in aceasta chestiune, renunta la armata( si imensele cheltuieli) si se pune sub protectia directa a NATO si ONU, recruteaza 5 mii de persoane extrem de calificate, si plateste (la ONU si NATO) pentru inca zece mii de militari, in acest fel Romania va salva cel puti 75% din actualele cheltuieli si va devein promotoare a indiscutabilei globalizari, cand omenirea va avea armata unica, cu cel mult o suta mii militari, si -in acelasi timp- f. calificati specialisti-, care vor avea -in principal- misiunea de a crea apararea impotriva extraterestrilor rau intentionati si a dezvolta zboruri spatiale interminabile, si doar in subsidiar(trupe specializate) sa intervina in tarile unde dictatorii vor incerca sa-si faca de cap, folosind politiile nationale, oricum -de acum- echipate cu arme foarte usoare, chiar neletate...
LEVST.
02 Iun 2018

daca o exprimare de mai sus , este putin ambigua, realitatea este ca armata A PARTICIPAT din plin, la jaful national, NU s-a implicat in a stopa acest jaf, acesta este si motivul pentru care politicul a facut -la apelul bocancilor- sute de generali si sute de colonei, a inaintat in grad pe cei care au participat( sau "si-au tinut gura") la acel si acest(pentru ca continua) jaf national...Rusine pentru armata romana, rusine si pentru cei care vor sa intre in randurile ei, probabil sunt indivizi coate-goale, matze-fripte, care -ca civili- ar muri de foame, sau ar sta permanent pe social..
ANONIM
02 Iun 2018

ARMATA TARII TREBUIE SA APERE HOTARELE EI . ADICA PENTRU PATRIE .CEI ANGAJATI SI PLEACA IN STRAINATATE SINT OAMENI PLATITI SA UCIDA . ADICA MERCENARI . SA PLATEASCA ASIGURARILE , SALARI , PENSI , CEI CARE II FOLOSEC SI ANGAJAZA .NU DIN BANI TARII. DAR DACA SE ADUNA TOTI PARLAMENTARI , FUNCTIONARI GUVERNULUI , DOCTORI LUI OPREA , DRAGNEA SI PARLAMENTARI SE ADUNA O GRAMADA LAI MARE , DECIT SOLDATI TARI . BAREM EI LUPTA PENTRU PENSIILE NESIMTITE .
LEVST.
03 Iun 2018

probabil ca trupele din tara sunt ca vai de ele, generalii tip opera , etc. au furat si din slanina si fasolea acestora, sunt sigur insa ca trupele arondate la NATO au cu totul alte conditii, armata romana -din tara- este doar un tigru de hartie creponata, si nici macar de a speria pe cineva nu mai este buna, este doar o institutie care serveste ca paravan si intermediar pentru marile devalizari , de la bugetul statului, sute de milioane sunt allocate trupelor si f. multi din acesti bani ajung in buzunarele a cateva mii( cel mult) de generali si alti ofteri" superiori", prin salarii NEMERITATE, pensii, la fel, si -bineanteles- cat fura ei, direct, scriind tot soiul de falsuri, acceptate de mai mari, care au si ei partea lor, din aceasta prada...
OSMAN
03 Iun 2018

aveti o gandire de melc tovarasi parerologi.punct.
LEVST.
03 Iun 2018

chiar si asa de ar fi, diferenta este ca distanta de la Soare la Pamant, in paralel cu scoica care-si vomita "perlele" intotdeauna sticate, datorat unei dorinte vicioase de a contra ceva dar -niciodata- de a veni cu o ideee mai buna, iar asta pentru simplul motiv ca nu poate... ar fi si culmea. o scoica turtita la cap, sa gandeasca...
COADA DRACULUI
03 Iun 2018

CITI GENERALI TREBUIE SA FIE LA 50 000 DE SOLDATI ?? RESTUL PINA LA 75 000 SINT SUBOFITERI SI OFITERI . CITI GENERALI AU GERMANIA , FRANTA , ANGLIA SAU LICURICI LA 50 000 DE SOLDATI ????????????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray