2019-07-23 04:37

ARȘINEL, reacție la implicarea numelui său în dosarul LUCAN: „Jigodiile profită...”. Ce spune despre acuzațiile aduse medicului

 |  15:53
ARȘINEL, reacție la implicarea numelui său în dosarul LUCAN: „Jigodiile profită...”. Ce spune despre acuzațiile aduse medicului

Actorul Alexandru Arşinel susţine că nu cunoaşte nimic despre acuzaţiile aduse medicului Mihai Lucan, afirmând că se profită de notorietatea sa de persoană publică. Arşinel spune că nu a contat numele său în prioritatea transplantului, ci starea gravă de sănătate, adăugând că aprinde lumânări la biserică pentru doctorul Lucan, care l-a salvat.

"Mă bucur că ajung la o biserică şi pot să aprind o lumânare pentru doctorul Lucan care m-a salvat”, a declarat Alexandru Arşinel, joi, într-o intervenţie telefonică la Digi24, informează News.ro.

Actorul a afirmat că nu cunoaşte acuzaţiile şi că nu îşi dă seama ce se întâmplă.

"Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta”, a subliniat Arşinel.

Întrebat dacă acest lucru a contat la transplant, actorul a spus că starea sa gravă de sănătate a fost cea care a contat: "A contat că mai funcţionam 7% cu rinichii”.

Medicul Emanuel Ungureanu, fost colaborator la Institutul de Urologie şi actual deputat USR, cel care l-a denunţat pe Lucan, a acuzat faptul că actorul Alexandru Arșinel ar fi fost favorizat în cazul transplantului de rinichi la care a fost supus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-04Parerea ta...

ANONIM
04 Ian 2018

Toata lumea stie de ani buni cum actorul care nici nu era inscris pe lista a beneficiat de transplant, de altfel este si mare revolutionar fara a i se recunoaste participarea.
MAFIOTII FSN
04 Ian 2018

"JIGODIILE PROFITA"....de mafia lui ILIESCU ca sa devina revolutionari de carton pe hartie...Jigodiile profita de traficantii de organe ca sa-si traga un rinichi peste rand...Jigodiile profita intr-adevar si mananca kakat la TV
IOANA
04 Ian 2018

Asta este director de teatru la 80 de ani? Ce rusine, nu sunt actori tineri.... de 76 de ani????
@ARSINEL
05 Ian 2018

AI UN TUPEU FANTASTIC " MAESTRE " . FARA RAPOSATA STELA , AI FI FOST SI AZI UN ACTOR DE CASA DE CULTURA , NU DE C.TANASE . EA TE-A PUS IN VALOARE . AI BUNUL SIMTZ SI MAI STAI DRACU' SI PE ACASA .
ANONIM
05 Ian 2018

Niciodata nu te-ai ridicat la nivelul STELEI POPESCU . EA TE-A FACUT VIZIBIL IAR TU AI FACUT-O DE RAS. AI RAMAS UN PSEUDO ACTOR MIC, MIC DE TOT. RUSINE.
LEVST.
08 Ian 2018

Am mai citit si in alte parti ca arsinel si-a tras si certificat de revolutionar, cred ca-i putem spune raspicat"Rusine!", insa in cazul cu transplantul nu cred ca el s-a dus si a zis cuiva sa-l puna in cap de lista si nici nu cred ca cineva ia spus ca "ii sare" pe altii, pur si simplu el a dat banii ceruti(sau sugerati) , pentru ca asa s-a facut intotdeauna din Romania...Si oricine-care lupta pentru supravietuire- ar fi facut la fel, nu el este de vina ci sistemul care permite asa ceva si tot sistemul, care fura sute de milioane anual, bani cu care s-ar putea rezolva mai toate problemele din sanatate...Marii vinovati-adevaratii vinovati moral- nu sunt arsinel, nici macar medicii in cauza, ci sistemul politic si ministerul si ministrul sanatatii...Pana nu este distrus intreg sistem si pana nu este inlocuit cu unul deja dovedit a fi cel bun, aceste situatii vor ramane la acelasi numar si incidenta, iar toate aceste probleme, cuplate cu altele din alte sectoare(din toate celelalte, de fapt), vor pune Romania la pamant, la modul cel mai concret, chiar daca Romania este deja o tara fantoma, pentru ca nu mai are teritoriu...
LEVST.
08 Ian 2018

Sistemul sanitar românesc înghite 8 miliarde de euro pe an, dar nu avem medici și medicamente. Unde sunt banii?"....rezultă 6,46 miliarde de euro total cheltuieli de sănătate. ... Deci, în total sistemul de sănătate a primit anul trecut 8,25 miliarde euro. Datele sunt oficiale.Unde sunt banii ?..."___-----____Ham si iar ham, eu vorbeam doar de sute de milioane, e clar ca devalizarea este de mari proportii, cel putin 1, 5 MILIARDE euro...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray