2019-10-15 21:48

Asul din mâneca lui GRINDEANU! Ce le transmite el miniștrilor care și-au dat deja DEMISIA

 |  00:56
Asul din mâneca lui GRINDEANU! Ce le transmite el miniștrilor care și-au dat deja DEMISIA

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, că demisiile miniștrilor intră în vigoare abia după ce Administrația Prezidențială ia act de acestea și i-a îndemnat la responsabilitate pe cei care vor rămâne în funcții în Cabinet, potrivit Agerpres.

"Mâine (joi – n.r.) o să vă dau detalii. Eu vreau să lucrăm procedural. Procedural trebuie să-mi parvină aceste demisii. O să vedem mâine despre ce e vorba, dar vreau să vă spun ceva și să-i îndemn la responsabilitate pe cei care sunt în continuare miniștri. Aceste demisii intră în vigoare în momentul în care, ca procedură, sunt trimise de primul ministru către Administrația Prezidențială și Administrația Prezidențială ia act de ele. Asta este procedura și legea la Guvernul României", a spus Grindeanu, întrebat dacă miniștrii și-au dat demisia din funcții, după cum a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

El a precizat că va transmite joi eventualul program al Guvernului.

"Nu am primit nimic oficial. În funcție de ceea ce voi avea mâine și voi vedea, mă gândesc că vă referiți la demisiile unor colegi din Cabinet, o să iau deciziile mâine. În acest moment nu există nimic oficial", a adăugat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-15Parerea ta...

ANONIM
15 Iun 2017

PENTRU A EVITA INTRAREA RAPIDA A RO INTR-O SITUATIE DEZASTRUOASA (aproape inevitabila), MATEMATICIANULE GRINDEANU TREZESTE-TE FI CEREBRAL ,nu fi anesteziat de drogul PUTERII ! NU PROPUNE IN NOUl GUVERN PE CARE AI SANSA SA-L ALCATUIESI OAMENI VECHI CUNOSCUTI in mediul PUBLIC (ei vor putea fi consilieri) CAT OR FI EI DE SAVANTI sau ELITE PUBLICE (vor naste barfe si intrigi publice INTERNE SI EXTERNE). SUCCES !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray