2020-02-21 15:23

Atac al lui Becali la Dăncilă: Suntem prea proști! Uita-te la prim-ministru! Suntem PREA PROȘTI!

 |  20:48
Atac al lui Becali la Dăncilă: Suntem prea proști! Uita-te la prim-ministru! Suntem PREA PROȘTI!

Becali cere drepturile de mentenanta pentru gazonul de pe National Arena. Doar asa suprafata de joc poate sa arate decent atat pentru meciurile echipei sale, cat si pentru nationala.

"Suntem prea prosti fata de Occident! Nu se vede? Suntem prosti! Avem conducerea pe care o avem, suntem prea prosti! Uita-te la gazon, la ministri, la prim ministru si sa vezi ca suntem prea prosti! Bă, suntem prea prosti!", a inceput Becali atacul.

"Problema cu terenul de pe National Arena se poate rezolva daca imi dau mie terenul. Bag 200 000 de euro pe an de la mine. Daca nu are stapan, se alege praful. Platesc mai mult decat am platit. Nu putem un gazon sa facem? Nici atat nu putem? Becali trebuie sa-l faca, sa se ocupe Becali. Dau de la mine din buzunar, dar vreau sa-l fac eu. Altfel... nu. Daca il lasi la federatie, nu-l fac nici aia... Trebuie sa fii nascut ca sa te intereseze ceva. Iar eu am dragoste, asa sunt!", a spus Becali.

Vezi video aici! 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-19Parerea ta...

BERBECALI
19 Aug 2018

Ce bucurie pe becali ca in sfarsit a gasit pe cineva mai analfabet ca el in persoana lui dancila. Analfabetii psd sunt in ultimul hal de prostie. Felicitari becali ca ti-ai gasit una mai proasta ca tine!
COADA DRACULUI
19 Aug 2018

BASCALIE , PE JMEN CU FINUTA LIMBA LATA DE VOLUNTARI
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Aug 2018

l-am vazut odata pe Becali la PIPERA....era la spritzuri exact cu mafia tziganeasca a lui COCOS negociau spaga pentru retrocedarile frauduloase de la ANRP.....se certau ca tiganii.....si-a bagat reprezentant un nepot la retrocedari si dupa aceea cand a fost prins cu acte false s-a dus la puscarie pentru BERBECALI si de fapt toata averea lui BECALI este facuta din escrocherii imobiliare cu HREBENCIUC si MAFIA RUSEASCA DE LA MONACO
ANONIM
20 Aug 2018

Becali e mafiot de al lui JOHANUS Aceeasi minte data pe falsuri ,aceeasi placa cu prostii cand de fapt si el si johanus sunt prosti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine