2019-10-23 18:47

ATAC ca în Vestul Sălbatic la o pizzerie din Buzău: șase romi au sărit la bătaie cu MACETE, TOPOARE și bastoane telescopice

 |  16:35
ATAC ca în Vestul Sălbatic la o pizzerie din Buzău: șase romi au sărit la bătaie cu MACETE, TOPOARE și bastoane telescopice

Cel puţin şase persoane de etnie romă au provocat distrugeri la o pizzerie dintr-un cartier din Buzău, având asupra lor macete, topoare şi bastoane telescopice, cu care l-au rănit pe patronul localului căruia i-ar fi cerut taxă de protecţie o mie de euro. Suspecţii au fugit cu două maşini, fiind căutaţi de poliţişti.

Atacul a avut loc în cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău. Din primele informaţii, şase-şapte persoane de etnie romă au intrat într-o pizzerie, speriindu-i pe angajaţii şi clienţii localului.

Indivizii i-ar fi cerut patronului taxă de protecţie o mie de euro, şi, pentru că acesta a refuzat, au distrus obiecte din local şi l-au rănit la mână. Se pare că bărbatul a fost lovit cu o macetă. O uşă de teropan a fost distrusă, de asemenea fiind spartă o vitrină frigorifică, dar şi alte bunuri.

Martorii susţin că agresorii ar face parte dintr-o grupare specializată în furturi, şantaj şi infracţiuni cu violenţă, coordonaţi de un cunoscut interlop local, zis Edison. De asemenea, patronul localului şi angajaţii acestuia spun că gruparea nu este prima încercare de a-i cere taxă de protecţie.

Mai multe echipaje de poliţie au fost trimise la faţa locului.

„Prin 112 a fost sesizat că mai multe persoane au spart geamurile unui magazin fast-food. Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit că mai multe persoane ar fi încercat să-l prindă pe proprietarul firmei şi au intrat în conflict cu acesta. În altercaţie s-au folosit spray iritant lacrimogen şi obiecte contondente. Agresorii nu l-au putut prinde pe bărbat, au spart geamurile magazinului şi au plecat cu două autoturisme. La scurt timp, poliţiştii au găsit autoturismele abandonate”, a declarat purtătorul de cuvant al IPJ Buzau, Amalia Călugăru, scrie News.ro.

În continuare se fac cercetări pentru depistarea persoanelor implicate în eveniment.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-17Parerea ta...

ANONIM
17 Sep 2018

Toate aceste infractiuni sunt rodul masurilor ANTI-JUSTITIE LUATE DE MAFIA PSD PENTRU PROTEJAREA INFRACTORILOR, CRIMINALILOR, VIOLATORILOR SI GASTII DE HOTI DIN PSD-ALDE-UDMR. INFRACTIONALITATEA A CRESCUT ALARMANT LA FEL SI NESIGURANTA CETATEANULUI ROMAN BATUT SI GAZAT DE MERCENARII PSD NUMITI POMPOS jandarmi .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray