2020-02-22 13:43

Atac fără precedent al Elenei UDREA: “Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța ca să vă sprijin să luaţi funcții în partid”

 |  11:07
Atac fără precedent al Elenei UDREA: “Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța ca să vă sprijin să luaţi funcții în partid”

Elena Udrea a lansat un atac furibund în care susţine că are dosare penale pentru că a sprijinit anumire persoane pentru ca aceastea să obţină funcţii importante în politică sau în presă şi care acum transmit ”mizerii” despre ea. ”Eu am dosare penale şi sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalişti «deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea.

”Măi lichelelor, aţi uitat când lingeaţi clanţa să vă sprijin să luaţi functii în partid, că de proşti şi corupţi ce eraţi v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, să vă susţin candidaturile pe la primăriile de sectoare, spre exemplu, să vă finanţeze Cocoş, pe unii în politică, pe alţii în presă... Voi, nişte nulităţi ipocrite, vorbiţi de mine astăzi??? Eu am dosare penale şi sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalişti deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea pe Facebook.

Aceasta afirmă că ar putea face publice numele tuturor, câţi bani a luat fiecare de la partid sau cum au fost numiţi pe funcţii şi apreciază că ”lichelele tot plătesc odată şi odată”.

”Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu şi eu una ca voi. Dar, dacă vă faceţi calculul că o să fiţi lasaţi în pace dacă vă mutaţi limba în fundul Sistemului acum şi, pentru că aţi sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteţi proşti până la capăt. Lichelele tot plătesc odată şi odată!”, a mai scris fostul ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-03Parerea ta...

LEVST.
03 Ian 2018

asta este , "cand ii dai nas lu' Ivan, el se urca pe divan"....Mai are putin si o sa cera postul de minstru al justitiei...
ANONIM
03 Ian 2018

Elena Udrea a lansat atacuri furibunde în care susţine că are dosare penale pentru că a sprijinit anumire persoane pentru ca aceastea să obţină funcţii importante în politică sau în presă şi care acum transmit ”mizerii” despre ea DEOARECE nimfomana ASA CUM NE ARATA POZA DE MAI SUS TAOATA VIATA DE CAND ERA IN LICEU S-A SPRIJIT NU IN DEGETEL CUM MAI FAC FETELE FOCOASE CI DIRECT IN CELE MAI MARI M A C I U C I .....pe care le cauta continuuu...........
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Ian 2018

si cand te gandesti ca idioata asta Cotoroanta din Plescoi vroia sa fie "presedintele Romaniei sau REGINA Romaniei"....adica un fel de mafie tiganeasco-securista care a fost impusa in scaunul de la Cotroceni de securistii lui Silberstein in perioada presedintiei lui Basescu s-a gandit sa ocupe complet palatul Cotroceni....Sa ne spuna Nutzy ce functie la Cotroceni avea pregatita pentru Bercea Mondialul...si pentru alti mafioti securisti de la Oprea-Izmenarul si Ghitza-Novomatic-Loteria Nationala...eventual imnul national cu schimbat cu manele de la Plescoi
ANONIM
03 Ian 2018

Cat dracu mai o tin pe nimfomana in libertate , parca e condamnata la 6ani cu executare in prima instanta ? Locul este la Tirgsor. Acum se vaita prin closetul TV al fugarului ghita si fosa septicaTV a lui felix puscariasul.
LEVST.
05 Ian 2018

Iată mesajul Elenei Udrea: ”De regulă, nu îmi pierd vremea să îi citesc pe Dogioiu, Tapalagă şi ceilalţi pentru că ei nu au opinii, ei sunt doar trompetele Sistemului. Dar tocmai de aceea, când vrei să ştii ce părere are Coldea despre un subiect, te uiţi la ce scriu ei. După ultimele mele postări, constat că pe Coldea l-au lăsat nervii şi a început . Ne spune azi, via Dogioiu, cum că eu voi fi condamnată anul acesta!!!! Serios???"____------____Nimic de zis, lenutzica se tine tare in clontz, insa-pentru mine- este mai degraba semnul disperarii(manifestat si prin atacului catelulsului asupra marelui urs, insa de frica) ca -pana la urma- va infunda puscaria…
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine