2020-06-05 22:59

Atac la o benzinărie din Giurgiu. Autorul: un tânăr bulgar cu probleme psihice

 |  11:20
Atac la o benzinărie din Giurgiu. Autorul: un tânăr bulgar cu probleme psihice

Duminică dimineaţă, la 112 era primit un apel ce anunţa că un tânăr violent a atacat mai mulţi clienţi, a ameninţat vânzătoarea şi a luat banii din casa de marcat a unei benzinării din Giurgiu

Tânărul - care, potrivit mamei sale, ar avea pobleme psihice - a coborât dintr-un microbuz, după o altercaţie cu şoferul şi a intrat în benzinărie, unde a a distrus mai multe sticle de băuturi alcoolice, a sustras 480 de lei din casa de marcat, a agresat mai mult persoane şi a ameninţat o vânzătoare.

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că într-o benzinărie din municipiul Giurgiu a oprit un microbuz bulgăresc din care a coborât un cetăţean bulgar de 20 de ani din cauza faptului că acesta a avut un conflict cu şoferul. El a intrat în benzinăria respectivă, moment în care a început să agreseze mai multe persoane, a distrus mai multe sticle de băuturi alcoolice şi a sustras 480 de lei din casa de marcat, ameninţând-o pe vânzătoare", se arată în comunicatul de presă al IPJ Giurgiu.

Poliţiştii l-au imobilizat pe tânăr şi l-au condus la sediul poliţiei, ulterior fiind reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Asupra acestuia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine