2020-02-19 13:37

De data aceasta au aruncat degeaba în aer BANCOMATUL

 |  11:05
De data aceasta au aruncat degeaba în aer BANCOMATUL

O explozie a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri la un bancomat din municipiul Arad. Hoţii, care deocamdată sunt neidentificaţi, au rămas cu buza umflată, deoarece bancomatul aflat în perimetrul unei autogări situate pe Calea Aurel Vlaicu nu era alimentat cu bani, scrie Agerpres.

"Este vorba despre distrugerea unui bancomat, la prima vedere prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Nu au fost sustraşi bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad", a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga. Cu repetiţie

În luna ianuarie 2019, o altă explozie de acest fel a fost provocată tot la un bancomat din municipiul Arad, atunci fiind furată o sumă de aproape 400.000 de lei. În acest caz au fost trimişi în judecată patru bărbaţi şi o femeie, aceştia fiind acuzaţi de furt calificat în formă continuată, distrugere calificată prin explozie şi incendiere în formă continuată, complicitate la furt calificat în formă continuată, complicitate la distrugere calificată prin explozie şi incendiere în formă continuată şi favorizarea făptuitorului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine