2020-07-03 17:46

Au fost CONDAMNAŢI protestatarii care au agresat-o pe JANDARMERIŢA la mitingul din 10 august

 |  14:09
Au fost CONDAMNAŢI protestatarii care au agresat-o pe JANDARMERIŢA la mitingul din 10 august

Au fost condamnaţi cei şapte bărbaţi acuzaţi că au lovit-o pe tânăra jandarm şi pe colegul acesteia, în timpul protestului din 10 august. Deciziile, cu suspendare, au fost luate de Judecătoria Sectorului 1. Deciziile nu sunt definitive şi pot fi atacate cu apel.

Conform deciziei instanţei, pedepsele sunt între un an închisoare şi doi ani şi 8 luni închisoare, toate cu suspendare, cea mai mare fiind aplicată lui Dumitru Daniel, tânărul care a sustras arma femeii jandarm.

Totodată, toţi cei şapte inculpaţi sunt obligaţi să efectueze muncă în folosul comunităţii, între 90 şi 120 de zile. Ei au primit şi o interdicţie pe o perioadă de 5 ani să mai participe la adunări publice cu caracter politic, social, cultural sau sportiv de orice amploare, acţiuni de protest organizate sau spontane.

În plus, trei dintre agresori trebuie să-i plătească în solidar jandarmeriţei Ştefaniei Nistor suma de 10.000 euro cu titlu de daune morale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-28Parerea ta...

GUNOI POLITIC PSD
28 Dec 2019

O mizerie, o spălare si un profit.
Să FIM SERIOșI!
28 Dec 2019

Ce dracu i-a făcut? N-are nici pe dracu! Cine a pus-o să se bage în Jandarmerie? Eteee...au fost condamnați! Justiție de kk-t! BOII CARE AU VÂNDUT ȚARA, NU MAI SUNT ARESTAȚI ȘI CONDAMNAȚI ATÂT DE UȘOR....
GASCA PATRICIENILOR
28 Dec 2019

Cei care au gazat copii ??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz