2020-07-11 10:52

Au ieșit la iveală! Notele informative pe care Traian Băsescu le-a dat Securității. Cel vizat, un fost primar al Sectorului 1

 |  19:59
Au ieșit la iveală! Notele informative pe care Traian Băsescu le-a dat Securității. Cel vizat, un fost primar al Sectorului 1

Traian Băsescu este în mijlocul unui nou scandal, după ce Antena 3 a publicat pasaje din mai multe note informative pe care Traian Băsescu le-a dat Securității în anul 1989.

Antena 3 a publicat un document în care Traian Băsescu oferea mai multe note infromative despre Gheorghe Pădure, ajuns ulterior, în anii '90, primar al Sectorului 1.

”Reluând subiectul Pădure, care a mai făcut obiectul unor note informative în luna mai, relatez următoarele. Așa cum am informat, în luna mai, tentativa rămâne în străinătate a ospătarului Labiș, de la bordul nagei Piatra Olt, recuperarea lui Labiș și discuția cu acesta cu ocazia îmbarcării sale pe Tutova pentru repatriere, m-au făcut să trag concluzia că Pădure se ocupă cu recrutarea în vederea rămânerii în Anvers a personalului de pe navele noastre.

Mai mult, din diverse surse, am aflat că Pădure și-a petrecut o bună parte din vara lui 1988 pe litoral, la Eforie, unde putea fi văzut zilnic în restaurantul hotelului Europa, lucru care explică probabil numărul mare de ospătari din Eforie care au rămas în Anvers și Rotterdam, de la bordul navelor noastre”, se arată în documentul din 1989.

”Aveam o bănuială și încercam să evit discuții provocatoare. Acela e dosarul meu. Are 200 de pagini. Traian Băsescu are mai multe dintre paginile din dosar. Sunt 12 surse în total, una fiind Traian Băsescu. În tot dosarul se făcea un instructaj cu acești informatori. Ei erau învățați să fie provocatori. Caracteristic în tot dosarul, sunt informații fără substanță. Băsescu nu își explica de ce nu am cumpărători, la magazinul meu. Eu vindeam engross, nu vindeam la public. Mi se par informații total neavenite. Toți care urmăreau și informau nu ca să îmi facă mie rău”, a spus George Pădure pentru Antena 3, potrivit StiripeSurse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-24Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
24 Mai 2020

terminati naibii cu mangaiatul Qiombetelui.Acest porc mizerabil a fost poate doar la inceput "informator" ulterior z evenit securist contrainformatii.Tocmai ieri am vorbit cu un capitan de vas care a facut 6luni de puscarie dupa turnatoriile lui Basescu-Qiombete Cat despre Anvers acolo facea trafic de diamante si arme pentru regimurile comuniste controlate de URSS
VIVIANA
24 Mai 2020

ACUM E CLAR BASESCU E O CANALIE ,UN LAS CARE IL AREGAL DOAR PE DAN VOICULESCU (VARANUL)
COMISARUL PARAIPAN
25 Mai 2020

chestia cu furtul navelor de la Petromin este si aia reala.tot el Qiombetele a facut toate smenurile cu vapoare si i-a pus sa semneze pe directorii de la Petromin care s-au dus la puscarie pentru el.Dupa aia le-a dat si lor bani ca sa taca din gura,dar din alte ciordeli si mai mari pe care le-a facut ca sa plateasca si judecatorii si procurorii.In Constanta Qiombetele era mana in mana cu Mazare de aia o folosea pe Udrea la mafia imobiliara cu araboii de la Romexpo-vezi Haissan Omar teroristul si Stana Anghelesscu care "s-a sinucis"
CONSTANTIN
25 Mai 2020

Din vremuri stravechi dupa prostitutie, para , turnatoria este o alta ocupatie banoasa,!!Basescu trebuia sa supravetuiasc cumva ,si turnatoria era la mare cautare si arginti nu erau de lepadat.Exita vreo diferentya intre Criminalul Iliescu /si toti urmasii sai/si turnatorul Basescu si adepti sai??Doar de nuanta ca la gradul de moralitate nu exista diferente!! Basescu a primit bonusuri doua mandatem in fruntea tarii!!Ambi poarta camasi albe ,si costume de calitate ca sa si mascheze mirosul de putregai !!! Corupti nu vor fi starpiti nicicand,banii de la jefuitori nu vor fi recuperati niciciodata !!!Astia nu au fost politicieni ,de calitate ,si patrioti!Sunt mai rai decat casta preoteasca,ipocrita si hulpava!!Faptele sunt mai presus de vorbe. Dragnea nu a facut decat sa ii imite pe inaintasi sai,sa fure pe fata,sa promoveze nulitati pe care sa i poata santaja.Membri celor doua tqabere ,in reralitate se sprijna ,reciproc in hotii si jafuri,in a compromite justitia democratia si libertatea!!
VIOREL
25 Mai 2020

Daca dam timpul in urma, cand a vent la putere PDL ,aveau incorporati peste 3000 de fost ofiteri ,in mare parte de securitate si contra informatii,practic au actionat ca in razboi, cei mai multi dintre ei sunt pensionari de lux sau primari,sunt bine protejati cu toate ca fura ca in codru...DNA ul a fost destructurat,timorat si vedem o continua bataie de joc ,jumatate din fostii PDL au trecut la PSD restul la liberali,la Tariceanu etc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz