2020-08-12 16:02

UPDATE: Au început PROTESTELE în Piața Universității. Ce scandează românii

 |  18:13
UPDATE: Au început PROTESTELE în Piața Universității. Ce scandează românii

Câteva sute de persoane s-au adunat duminică în Piaţa Universităţii din Capitală, pentru a protesta faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale. Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare.

UPDATE 2:

Protestatarii au plecat, din Piața Victoriei, spre sediul PSD! 20.000 de mii de oameni vor să ajungă în sediul celui mai mare partid. Ei au rupt cordonul de jandarmi.

UPDATE:

Protestatarii, care îşi manifestă nemulţumirea faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale, se apropie de Guvern. Primii manifestanţi au ajuns deja în Piaţa Victoriei, urmând să li se alăture şi ceilalţi protestatari care vin în marş pe bd. Lascăr Catargiu.

Protestatarii scandează, printre altele, ''PSD - ciuma roşie'', ''DNA - să vină să vă ia'', ''DNA - nu uita, noi suntem de partea ta''. Aceştia poartă pancarte cu mesaje precum ''Referendum pentru toţi, să ştim dacă suntem hoţi'', ''Acasă e cald şi bine, dar eu strig şi pentru tine''. Manifestanţii urmează să pornească, în jurul orei 18,00, în marş către Guvern. Manifestaţia face parte dintr-o serie de mişcări de stradă anunţate, duminică, în mai multe oraşe ale ţării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

CASA REGALĂ BOLENTYN
22 Ian 2017

ROMANCII SCANDEAZĂ SCANDĂRI. (VARII)
ANONIM
22 Ian 2017

UNIUNEA SOROS in ROMANIA ( USR) sponsorizata de milionarul SOROS...SUNTEM O COLONIE...VAIDE NOI ROMANIE ....
RAID
22 Ian 2017

Intrați peste infractorii de la rtv slugile mafiei rosii .rtv va fi desființată.
RADI
22 Ian 2017

Codrin stefănescu slugoi psd parazit vino in strada sa-ti spargem fata aia urâtă de infractor.antena 3 cuibul mafiei rosii.
PUTEREA
22 Ian 2017

Bai sunt peste 30000 de oameni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz