2019-12-06 03:13

Augustin Lazăr CRITICĂ Legile Justiției: ”Vor fi numeroase probleme pentru PARCHETE și DNA”

 |  21:24
Augustin Lazăr CRITICĂ Legile Justiției: ”Vor fi numeroase probleme pentru PARCHETE și DNA”

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, marţi, că ordonanţa de urgenţă pe legile Justiţiei a creat numeroase probleme funcţionale pentru parchete, în special pentru DNA.

Ministerul Public analizează suspiciunile de neconstituţionalitate pentru a se adresa Avocatului Poporului, instituţie care poate sesiza Curtea Constituţională.

“Această ordonanţă de urgenţă a creat numeroase probleme funcţionale pentru parchete, în special pentru DNA, inclusiv suspiciuni de neconstituţionalitate, care sunt în curs de analiză. Soluţiile vor fi identificate în zilele următoare. Studiem suspiciunile de neconstituţionalitate ale noului act normativ, pentru a ne adresa instituţiei Avocatului Poporului, care poate sesiza Curtea Constituţională a României”, a afirmat Lazăr, pentru AGERPRES.

Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul Justiţiei a fost publicată în Monitorul Oficial, marţi, la o zi după ce a fost adoptată în şedinţa de Guvern.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16Parerea ta...

ILIE
17 Oct 2018

Taica Lazăr nu a aflat că parchetele sînt făcute să fie în slujba societății și a adevărului , nu a procurorilor și a instituțiilor de forță sau statul profund.
@ ILIE
17 Oct 2018

Tu sigur esti penal sau din familie de penali. Tu nu vezi ca mafia psd vrea sa puna mana pe justitie ca sa poata fura linistita. Se modifica legile in favoarea unui HOT CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEORMAN. TARA ESTE PE MANA UNEI ORGANIZATII MAFIOTE ( PSD) DETESTATA DE TOATA EUROPA. AI CREERII SPALATI DE HAZNAUA 3 A PUSCARIASULUI FELIX.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray