2020-08-08 04:23

Augustin Lazăr, noul procuror general al României

 |  13:04
Augustin Lazăr, noul procuror general al României

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că a semnat decretul de numire a lui Augustin Lazăr în funcţia de procuror general al României.

"Am semnat decretul de numire în funcţia de Procuror General al României a lui Augustin Lazăr", a precizat preşedintele Klaus Iohannis.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a transmis, vineri, propunerea pentru funcţia de Procuror General către preşedintele Klaus Iohannis. Iniţial, CSM a dat aviz pozitiv după interviul susţinut de Augustin Lazăr.

"Proiectul managerial are propunerea de a reforma Ministerul Public şi de a îl ridica la standarde europene, din punct de vedere al managementului şi al mentaţităţii. Proiectul e bazat pe o cunoaştere aprofundată a Ministerului Public, care vine nu doar din experienţă ci şi din activitatea de cercetător pe care am avut-o fiind şi cadru didactic", a spus magistratul în cadrul interviului pe care l-a susţinut la CSM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-28Parerea ta...

HMM....
28 Apr 2016

Îi lipseşte ilicul, iia, pălăria, vârful firului de iarbă ieşit dintre dinţi, şi COASA! Cred c-a sorbit multă ciorbă de lobodă în ăst post, acrită excesiv de i s-a pungit buza de sus...în rest are urechi ascuțite și ochi veseli -:) Să vedem ce face după investire (ÎNVIERE), ca alt Lazăr din Bibilie...bine, sau rău! Până la proba contrarie, SUCCESURI DEPLINE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz