2019-11-21 03:51

Augustin Lazăr, noul procuror general al României

 |  13:04
Augustin Lazăr, noul procuror general al României

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că a semnat decretul de numire a lui Augustin Lazăr în funcţia de procuror general al României.

"Am semnat decretul de numire în funcţia de Procuror General al României a lui Augustin Lazăr", a precizat preşedintele Klaus Iohannis.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a transmis, vineri, propunerea pentru funcţia de Procuror General către preşedintele Klaus Iohannis. Iniţial, CSM a dat aviz pozitiv după interviul susţinut de Augustin Lazăr.

"Proiectul managerial are propunerea de a reforma Ministerul Public şi de a îl ridica la standarde europene, din punct de vedere al managementului şi al mentaţităţii. Proiectul e bazat pe o cunoaştere aprofundată a Ministerului Public, care vine nu doar din experienţă ci şi din activitatea de cercetător pe care am avut-o fiind şi cadru didactic", a spus magistratul în cadrul interviului pe care l-a susţinut la CSM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-28Parerea ta...

HMM....
28 Apr 2016

Îi lipseşte ilicul, iia, pălăria, vârful firului de iarbă ieşit dintre dinţi, şi COASA! Cred c-a sorbit multă ciorbă de lobodă în ăst post, acrită excesiv de i s-a pungit buza de sus...în rest are urechi ascuțite și ochi veseli -:) Să vedem ce face după investire (ÎNVIERE), ca alt Lazăr din Bibilie...bine, sau rău! Până la proba contrarie, SUCCESURI DEPLINE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray