2020-07-03 17:50

AURELIAN ŞORIC, ELIBERAT DIN FUNCŢIE

 |  14:22
AURELIAN ŞORIC, ELIBERAT DIN FUNCŢIE

Prefectulde Neamţ, Mihai Archip, a dat aviz favorabil, luni, solicitării IGPR deeliberare din funcţie a şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ,Aurelian Vasea Şoric, aviz care este consultativ.

"Mi s-a cerut avizul, pe care l-am dat. Este un aviz consultativ", a spus Archip.

Acesta a adăugat că avizul respectiv nu presupune o demitere iminentă a şefului IPJ Neamţ, menţionând că decizia în acest sens va aparţine ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

"E o acţiune premergătoare (n.r. - avizul său consultativ) luării unei decizii. Este posibil să nu fie nicio decizie", a mai spus prefectul judeţului Neamţ.

Şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, a propus ministrului de Interne, Traian Igaş, schimbarea din funcţie a şefului Poliţiei Neamţ, comisar-şef Aurelian Vasea Şoric, pentru management defectuos, în urma asasinatului din 14 noiembrie.

Cererea de destituire lui Şoric a venit ca urmare a faptului că presa locală a relatat că inspectorul şef Şoric ar avea o relaţie de amiciţie cu fraţii Mararu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz