2020-08-08 06:56

Austria suspendă din 16 IULIE cursele aeriene regulate din România

 |  11:03
Austria suspendă din 16 IULIE cursele aeriene regulate din România

Conform unui ordin al ministrului sănătăţii, Rudolf Anschober, Austria va suspenda începând de joi, 16 iulie, cursele aeriene regulate directe din zece state, printre care se află România şi toate ţările din Balcanii de Vest, scrie Agerpres. Ultima decizie actualizează practic lista ţărilor considerate cu 'risc de 'SARS-CoV-2', care cuprinde acum 18 state.

Pe listă au fost adăugate zece ţări: Bulgaria, România, Republica Moldova, toate statele din Balcanii de Vest, precum şi Egipt. În schimb, de joi vor putea fi reluate zborurile din regiunea italiană Lombardia.

Rămân în continuare interzise zborurile dinspre Belarus, China, Marea Britanie, Iran, Portugalia, Rusia, Suedia şi Ucraina.

Vor fi exceptate de la această regulă anumite categorii de curse aeriene: cele considerate în interesul Republicii Austriece, precum şi cele care transportă mărfuri, bolnavi, cetăţeni austrieci repatriaţi, personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-14Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
14 Iul 2020

cum dracu Egiptul e mare "pericol" de coronavirus si Lombardia nu e? cu siguranta altele sunt motivele nu virusul austriecii sunt mari curve si mncinosi intotdeauna ei iti zambesc in fata si te injunghie pe la spate...de aia s-au cuplat la escrocherii cu securistii lui Iliescu vezi OMV cea mai mare hotie
OXIGENUL CIVILIZAțIEI
14 Iul 2020

Comportamentul primitiv al clasei politice aduce măsuri aspre și plasează Romania la locul ei de jos.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz