2020-08-12 11:44

Autoritățile au înființat prima platformă anti-fakenews

 |  16:38
Autoritățile au înființat prima platformă anti-fakenews

Începând de luni, 16 martie, este operațională o primă platformă oficială, ce are drept scop limitarea răspândirii știrilor false.

Este vorba despre platforma https://stirioficiale.ro/informatii, o platformă anti-fakenews dezvoltată de Autoritatea pentru Digitalizarea României împreună cu CODE4ROMÂNIA.

Alte cinci astfel de platforme, dezvoltate special pentru a veni în ajutorul românilor aflați în țară dar și în diaspora vor fi live până la sfârșitul acestei săptămâni. (https://stirioficiale.ro/hotarari)

Informații din surse sigure

O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-16Parerea ta...

YANIS
16 Mar 2020

O dictatura care cenzureaza perfect legal tot dictatura se numeste!
BIA
17 Mar 2020

Dictatura s-a intors in Romania folosindu-se un virus de gripa... se rasuces mortii din 1989 in gropi iar ceusescu si leana rad de se tavalesc. inainte sa-i impuste ceausescu a zis: o sa vedeti voi cine sunt adevaratii dusmani ai poporului si tradatorii de tara... iaca ca ne-am intors acolo, insa acum dictatorii sunt mondiali, ne vor controla viata prin boli si vaccinuri, suntem porcusorii lor de laborator: nu mai gandi tu ca gandeste statul tortionar pentru tine ! dictatura binelui este doar o alta dictatura!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz