2019-05-27 03:21


Autoritățile bulgare au găsit 170 kg de COCAINĂ în Marea Neagră, la granița cu ROMÂNIA

 |  14:01
Autoritățile bulgare au găsit 170 kg de COCAINĂ în Marea Neagră, la granița cu ROMÂNIA

Şase pachete cu 170 kg de cocaină de puritate ridicată au fost găsite plutind pe Marea Neagră, în apropierea localităţii Şabla, nu departe de frontiera cu România, a informat ministrul de interne bulgar, Mladen Marinov, în şedinţa de guvern de miercuri, transmite BTA, preluată de Agerpres.

Cocaina se afla într-o vestă de salvare şi era învelită în ambalaj rezistent la apă. Potrivit ministrului Marinov, cel mai probabil este vorba despre un caz de predare de droguri pe mare. Autorităţile române şi bulgare lucrează la acest caz din data de 5 aprilie. O mare cantitate de cocaină a fost descoperită şi pe litoralul românesc. Autorităţile au intensificat supravegherea în zona Şabla. Pachetele conţineau coduri şi înscrisuri, a mai declarat Mladen Marinov. Mai multe informaţii despre acest caz urmează să fie furnizate într-o conferinţă de presă la Kavarna. Prim-ministrul Boiko Borisov a declarat că, acum două zile, inspectorii vamali bulgari au interceptat peste o tonă de marijuana. Şeful guvernului a mai afirmat că, în ultimii doi ani, la frontierele ţării au fost confiscate cantităţi record de droguri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-10

TAGURI: bulgaria, marea neagra, cocaina, romania, droguri
loading...


Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Apr 2019

bulgarii astia au furat cocaina romaneasca,profita de noi...sa le invadam tara si sa recuperam marfa...ha ha ha Batalioane romane treceti Dunarea capturati marfa de la inamic
Random imageUltimele stiri


STARBAG