2019-10-18 04:31

Autorităţile locale din Capitală se pregătesc de iarnă

 |  20:18
Autorităţile locale din Capitală se pregătesc de iarnă

Primarulgeneral al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat pentru azi comandamentul pentrudeszăpezire la sediul municipalităţii, din Splaiul Independenţei. Potrivitmeteorologilor, în următoarele 24 de ore, în sudul ţării sunt aşteptate ploi şilapoviţă. Şi primarul Neculai Onţanu a verificat, ieri, dacă operatorul desalubrizare Supercom, care se ocupă cu deszăpezirea în sectorul 2, arepregătite utilajele pentru curăţarea zăpezii, dar şi materialele antiderapantecu care va acţiona în cazul în care pe străzi se produce polei. Totodată,edilul sectorului 2 va analiza, împreună cu persoanele responsabile dedeszăpezire, modul în care se vor desfăşura intervenţiile după ninsoare saudacă se produce polei, astfel încât să nu se producă blocaje în trafic.

Imediatdupă inspecţie, Onţanu a cerut societăţii Supercom să scoată utilajele pentrucombaterea poleiului. Astfel, peste 30 de utilaje au ieşit aseară pe artereledin sectorul 2 pentru a împrăştia material antiderapant format din clorură decalciu, după ce, din cauza temperaturilor scăzute şi a ploii, în Capitală s-aformat polei, situaţia drumurilor urmând să fie monitorizată în noaptea de miercurispre joi. Măsura a fost dispusă pentru a preveni accidentele ce ar putea avealoc din cauza poleiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638951-09-16Parerea ta...

TEODOR
02 Dec 2010

Nici nu sti ce e mai rau!Zapada abundenta sau lapovita si ploaie!Oprescu nu are de ce se teme:a acumulat experienta in iarna trecuta cat pentru zece ani!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray