2020-07-07 16:48

Autorul dublei CRIME de la coaforul PERLA scapă de închisoarea pe viață

 |  13:44
Autorul dublei CRIME de la coaforul PERLA scapă de închisoarea pe viață

Autorul dublei crime de la coaforul Perla, Gheorghe Vlădan, a scăpat de condamnarea de închisoare pe viaţă şi va sta 25 de ani în detenţie.

Decizia este definitivă și a fost luată joi de Curtea de Apel Bucureştim, care a respins contestaţia depusă de fata casierei ucise, potrivit Agerpres. Iniţial, în decembrie 2019, Tribunalul Giurgiu i-a admis lui Vlădan o cerere de înlocuire a pedepsei detenţiei pe viaţă cu o condamnare de 25 ani închisoare.

Gheorghe Vlădan a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Pe 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a intrat într-un coafor din Bucureşti, unde lucra soţia sa şi a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau în salon. Două femei au murit pe loc, printre care şi soţia lui Vlădan, iar şase persoane au fost rănite. El a tras şi în direcţia altor două persoane, dar nu le-a rănit. Potrivit expertizei efectuate de INML, atacatorul a avut discernământ când a săvârşit fapta.

Conform anchetatorilor, Vlădan a luat decizia de a-şi ucide soţia şi pe colegele acesteia de la coafor după ce a citit acţiunea de divorţ depusă la Judecătoria Sectorului 4. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz