2020-07-14 07:56

Avertismentul preşedintelui: “Cine nu va respecta ORDONANŢELE va fi amendat”

 |  14:42
Avertismentul preşedintelui: “Cine nu va respecta ORDONANŢELE va fi amendat”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că este obligatoriu ca toţii românii să respecte ordonanţele în contextul epidemiei cu noul coronavirus, în caz contrar vor fi amendaţi.

"Am discutat ce s-a făcut bun până acum, cum s-a făcut şi am pus un accent foarte clar şi ferm pe ceea ce se numeşte impunerea legii. Este absolut necesar ca toată lumea să respecte legislaţia în această perioadă, pentru protecţia voastră, a fiecăruia, şi pentru a înlesni munca medicilor şi a personalului medical. Majoritatea românilor au înţeles că legile se respectă şi această situaţie de stare de urgenţă este una foarte serioasă şi cu atât mai mult trebuie cu toţii să respectăm legislaţia, ordonanţele şi ordinele în vigoare. Legea se aplică, se impune, nu se discută. Cel care nu înţelege sau care se face că nu înţelege şi nu se conformează, va fi amendat", a declarat Iohannis. 

Şeful statului a avut o şedinţă de evaluare a măsurilor de siguranţă şi ordine publică în contextul epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-01Parerea ta...

SICTIR
01 Apr 2020

A GASIT SOLUTIA.....AMENDA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz