2020-04-07 13:59

UPDATE: AVERTIZARE RO-ALERT: Incendiu puternic la fabrica de Electromontaj

 |  19:28
UPDATE: AVERTIZARE RO-ALERT: Incendiu puternic la fabrica de Electromontaj

Aplicația Ro Alert a transmis joi seara, în jurul orei 19.00, o avertizare în legătură cu un incendiu major produs la fabrica de Electromontaj din București, strada Ilioara, sector 3, cu degajări mari de fum.

UPDATE:

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3, unde joi seara a izbucnit un incendiu, este pericol de explozie.

Pericolul de explozie a fost constatat în urma evaluării făcute la faţa locului de pompieri, informează reprezentanţii ISUBIF.

„În bazin se află acid clorhidric diluat, nu sunt posibilităţi de propagare, se acţionează pentru protecţia vecinătăţilor”, precizează sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor ISUBIF, până în acest moment nu există persoane rănite.

„Incendiul s-a extins la nivelul acoperişului halei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, construcţie P+1. Se acţionează pentru localizare”, precizează ISUBIF.

”Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijlocelor de intervenție”, se mai arată în mesajul transmis de ISU București Ilfov prin intermediul Ro Alert.

Incendiul s-a produs la un bazin într-o hală, nu e clar la acest moment ce substanțe se află în bazin. La fața locului sunt 8 autospeciale, 2 autoscari, o mașină de descarcerare, au declarat pentru G4Media.ro reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov.

În acest moment nu există informații despre eventuale victime.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine