2019-11-21 08:31

Avion de luptă rusesc, INTERCEPTAT în apropierea spaţiului aerian românesc, deasupra Mării Negre. Ce a spus ministrul FIFOR

 |  12:14
Avion de luptă rusesc, INTERCEPTAT în apropierea spaţiului aerian românesc, deasupra Mării Negre. Ce a spus ministrul FIFOR

Un avion de luptă rusesc a fost interceptat acum două zile în apropierea spaţiului aerian românesc, deasupra Mării Negre. Departamentul canadian al Apărării a anunţat că avioanele de luptă ale forţelor canadiene aflate în România, au interceptat respectiva aeronavă rusească de luptă în spaţiul aerian al Mării Negre, în apropierea graniţelor NATO, relatează site-ul de ştiri The Star.

Aparatul - un avion de vânătoare de tip Suhoi 27 - a fost detectat de Centrul de comandă şi control al Forţelor Aeriene Române. Apoi piloţii canadieni au decolat la comanda primită de la Centrul NATO de la Torrejon, Spania şi au monitorizat îndeaproape avionul rusesc până când a părăsit zona, au anunţat forţele aeriene canadiene pe pagina de Facebook. Nu este pentru prima dată când se petrece un asemenea incident. 

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, sâmbătă, că acesta este modul Federaţiei Ruse de a testa forţele româneşti şi ale NATO. ”Este un mod al Federaţiei Ruse de a testa modul cum acţionează forţele române, forţele NATO. De fiecare dată am demonstrat că suntem în măsură să îndeplinim misiunile”, a afirmat Fifor la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-20Parerea ta...

MDA...
20 Oct 2018

Dar e BINE și când noi - de fapt cei din Armată - apără/își riscă pielea în ”teatrele de operațiuni”, unde se mai și rănesc, mai sunt și omorâți, etc.... în principiu, nu sunt de acord...pentru că, una e să aperi pe cineva care este amenințat și ALTA să faci mercenariat în țări care nu ți-au făcut nimic!
DUPă MINE,
20 Oct 2018

Țările care-s APARENT în opoziție (SUA cu RUSIA) de fapt își repoziționează zonele de influență strategică, țările mici (ca noi) fiind aruncate de-aici, DINCOLO! Iarăși...după mine, soarta României este deja hotărâtă! Urmează să se facă ultimii pași necesari pentru implementarea planului lor, pentru ca toată lumea (Ungaria, Rusia și Bulgaria, dar și Occidentul care ȘTIE...) să fie mulțumită prin noua re-poziționare! Nu știu dacă și de ce mai miră pe careva, DE CE am fost aduși ca stat în faza de colonie, săraci, deposedați de bunuri și servicii de calitate, obligați APROAPE 100% pentru IMPORTURI, distrugând concomitent, nu numai industria, dar și agricultura de subzistență, vânzând ca niciun alt popor UE sau nu...pământ românesc, alături de determinarea - prin legislativ - a migrării forței de muncă autohtone (fizică și intelectuală) pentru cei DIN AFARĂ! ACUM, se gândesc că s-au săturat de poporul migrator mai ceva ca cei din Siria care-s bombardați și vor să ne/îi oprească pe români ca să mai presteze în țările lor și pentru ei! Restul...continuarea într-un viitor apropiat dar SUMBRU, ghiciți-l voi!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Oct 2018

DUPă MINE........trebuia sa spui "DUPA MINE POTOPUL"...asta e doctrina mafiotilor care ne conduc din 1990 Si nu pricep cum mama dracului sunt "proamericani' mafiotii astia care jefuiesc Romania si cum "se bat ei cu rusii" cand au vilele gard in gard la Monaco cu mafia ruseasca Eu as fi spus altceva....ca avionul ala rusesc a venit sa-l extraga pe VALCOV si pe dragnea....face antrenamente pentru ZIUA Z cand vor trebui sa fuga in Rusia......ha ha ha stupid people
CUCUVEA...
21 Oct 2018

EI au fost ba cu unii, ba cu alții...în funcție de interesele lor, dar și datorită pupincurismului! Dacă recitești comentariul, ai să vezi că de fapt nu te contrazic, ci confirm! Adu-ți aminte ce-a spus G-ralul Chelaru! Vom fi lăsați jos din brațe, și prinși de alții- dar nu pe de-a-ntregul... Aici nu mai e vorba despre PRO-X sau PRO-Y , ci de globalizare! Ochiul sifilitic din vârful piramidei a hotărât demult pentru noi, fie că ne place sau nu! Sigur, o soartă mai bună am fi avut dacă am fi avut conducători , posesori de coloană vertebrală!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Oct 2018

ha ha ha..pai daca inclusiv generalul CHELARU a spus asta ce inseamna de fapt? 1-ca este adevarat,si 2-ca s-a hotarat la nivel mare peste capul tuturor din Romania ceva care nu poate fi controlat sau influentat de nimeni din Romania Eu personal am incredere in ceea ce spune fostul presedinte Gorbaciov(GORBY) deoarece de la el a plecat totul in 1990 Si anume mesajul lui este asa -reforma de tip "perestroika" nu a fost acceptata de altii care l-au dat jos printr-un puci,si ceea ce avem astazi,este consecinta faptului ca ne-au condus ex-oligarhii rusi(conservatorii URSS) sustinuti de neo-conservatorii din VEST adica economia DUPA MINE POTOPUL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray