2019-05-26 20:17


Avion rusesc, INCIDENT deasupra Mării Negre. DOVADA video

 |  19:17
Avion rusesc, INCIDENT deasupra Mării Negre. DOVADA video

Un avion de vânătoare rus a efectuat o manevră periculoasă în timpul interceptării unei aeronave americane, deasupra Mării Negre, acuză Departamentul Apărării din Statele Unite.

"Marţi, 29 ianuarie, un avion american EP-3 Aries care zbura în spaţiul aerian deasupra Mării Negre a fost interceptat de un avion rus Su-27. Această interacţiune este considerată ca fiind nesigură din cauza faptului că avionul Su-27 s-a apropiat la doar 1,5 metri şi a trecut direct prin faţa traiectoriei aeronavei EP-3, care a fost nevoită să zboare prin fumul avionului Su-27. Interceptarea a durat două ore şi 40 de minute", anunţă Flota a VI-a a Forţelor Navale americane, citată de Mediafax.

"Armata rusă are dreptul să efectueze operaţiuni în spaţiul aerian internaţional, dar trebuie să respecte standardele internaţionale de securitate şi să evite astfel de incidente, inclusiv Acordul de evitare a incidentelor în apele internaţionale din anul 1972. Acţiunile nesigure sporesc riscul unor interpretări greşite şi a unor coliziuni în aer”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-31

GALERIE MEDIA


TAGURI: avion rusesc, marea neagra, incident, sua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Ian 2019

rusii fac chestiile astea cu un anumit scop......probabil testeaza diverse kakaturi si gadgeturi de tip EMP ca sa distruga aparatura electronica de aia se apropie asa de mult..sa vada daca merge golaneala Cine nu-i cunoaste pe rusi nu stie ce le poate pielea....nimic din ceea ce vezi la rusi nu e adevarat...pe modelul matrioska papusi bagate una intr-alta De fapt ce-mi bag eu nasul..whatever...sa se faca bors..cine e platit sa se ocupe de chestiile astea Doar ca noi nici nu stim cu cine dracului suntem..oficial suntem in NATO dar ne conduc tradatorii si cartitele deghizati in politicieni si "capitalisti de cumetrie" care sug licuriciul din China si Rusia adica clica mafiota GHITA-UDREA
Random imageUltimele stiri


STARBAG