2019-07-17 01:42

Avion TAROM, imobilizat pe o pistă a aeroportului Otopeni, după ce anvelopele au explodat

 |  21:26
Avion TAROM, imobilizat pe o pistă a aeroportului Otopeni, după ce anvelopele au explodat

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu Mare, s-a produs o explozie la anvelopele trenului de aterizare. Aeronava cu 22 de pasageri a rămas temporar imobilizată pe pistă.

”Astazi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare”, a anunţat, marţi seară, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Sursa citată a precizat că aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R).

Oficialii CNAB precizează că traficul pe aeroport nu a fost afectat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

ADEVARAT
09 Iul 2019

SA VA SPUN EU CUM AU REPARAT PISTA DE LA OTOPENI . LA ROSTURILE DE DILATATIE DINTRE DOUA DALE DE BETON , LUNGI DE 6 - 8 METRI , ERAU INTRE ELE O DISTANTA DE DILATATIE DE 2 - 4 CENTIMETRI . ACOPERIT CU MASTIC CAUCIUCAT SPECIAL DE ROSTURI . . DAR DIN CAUZA SOCULUI ATERIZARI , UZURI , TIMPULUI , COLTURILE DINTRE PLACI DE 90 GRADE , IN UNELE LOCURI SE SPARGEAU CU TIMPUL . IAR LA BAZA FUNDATIEI NU ESTE O CANALIZARE SI PIERIS , UNDE SA SE SCURGA APA DE PE PISTA , SAU DINTRE PLACI . LA FORTA LOVITURI AVIONULUI , PLACILE CU TERASAMENTUL UMED DEDASUPT CEDEAZA SI SE INCLINA . MARGINELE DINTRE ELE SE SPARG . A VIND IN VEDERE CA IN UNELE LOCURI ALE PISTELOR , ESTE MUSTIRE DE FOSTA IZVOR SI PIRIU CARE CURGE DINSPRE TUNARI - BALOTESTI . ATUNCI CIND SA REPARAT PISTELE SA TAIAT MAI MULT COLTURILE DALELOR CU FREZELE . INTRE 8 - 15 CENTRIMETRI . SA PUS O SCINDURA INTRE ELE CA ROSTURI SI SA TURNAT BETON I , IN DREAPTA SI STINGA . DUPA 2 - 3 ZILE SE SCOTEA SCINDURA SI SE TURNA MASTIC IN LOCUL SCINDURI . SI LUCRAREA ERA GATA RECEPTIONATA . SAU IN UNELE LOCURI SE SPARGEA BETONUL PLACI DE 60 - 70 CENTRIMETRI SI SE TURNA ALTA DALA DE BETON . CU TIMPUL CIND VENEAU AVIOANELE LA ATERIZARE , LOVEA PISTA , DALELE SI BINENTELES COLTURILE REPARATE , CU BETON . DAR MAI SAREAU SI ALTE UMPLUTURI DE BETOANE , DIN COLTURILE DALELOR . MA MIR CA NU SAU INTIMPLAT ALTE FAPTE MAI GRAVE . DAR NU ESTE TIRZIU . ALTE INCIDENTE SE MUSAMALIZEAZA , SA NU SE AFLE . ALO REDACTIA LASATI PUBLICARE , CA SE POT INTIMPLA FAPTE GRAVE SI POATE PREVENITI , PUTIN AUTORITATILE .
ADEVARAT
09 Iul 2019

MULTUMESC
Doresc sa comentezCITESTE SI...

B.D. la…Tarom Prin intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, toate partidele care au ajuns la guvernare din 2012 până acum au găsit o modalitate foarte simplă de a își recompensa clientela politică prin numirile provizorii în fruntea companiilor de stat, atât ca directori, dar mai ales ca membrii în consiliile de administrație
28 Iun 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray