2020-06-01 16:45

Avion TAROM, imobilizat pe o pistă a aeroportului Otopeni, după ce anvelopele au explodat

 |  21:26
Avion TAROM, imobilizat pe o pistă a aeroportului Otopeni, după ce anvelopele au explodat

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu Mare, s-a produs o explozie la anvelopele trenului de aterizare. Aeronava cu 22 de pasageri a rămas temporar imobilizată pe pistă.

”Astazi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare”, a anunţat, marţi seară, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Sursa citată a precizat că aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R).

Oficialii CNAB precizează că traficul pe aeroport nu a fost afectat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

ADEVARAT
09 Iul 2019

SA VA SPUN EU CUM AU REPARAT PISTA DE LA OTOPENI . LA ROSTURILE DE DILATATIE DINTRE DOUA DALE DE BETON , LUNGI DE 6 - 8 METRI , ERAU INTRE ELE O DISTANTA DE DILATATIE DE 2 - 4 CENTIMETRI . ACOPERIT CU MASTIC CAUCIUCAT SPECIAL DE ROSTURI . . DAR DIN CAUZA SOCULUI ATERIZARI , UZURI , TIMPULUI , COLTURILE DINTRE PLACI DE 90 GRADE , IN UNELE LOCURI SE SPARGEAU CU TIMPUL . IAR LA BAZA FUNDATIEI NU ESTE O CANALIZARE SI PIERIS , UNDE SA SE SCURGA APA DE PE PISTA , SAU DINTRE PLACI . LA FORTA LOVITURI AVIONULUI , PLACILE CU TERASAMENTUL UMED DEDASUPT CEDEAZA SI SE INCLINA . MARGINELE DINTRE ELE SE SPARG . A VIND IN VEDERE CA IN UNELE LOCURI ALE PISTELOR , ESTE MUSTIRE DE FOSTA IZVOR SI PIRIU CARE CURGE DINSPRE TUNARI - BALOTESTI . ATUNCI CIND SA REPARAT PISTELE SA TAIAT MAI MULT COLTURILE DALELOR CU FREZELE . INTRE 8 - 15 CENTRIMETRI . SA PUS O SCINDURA INTRE ELE CA ROSTURI SI SA TURNAT BETON I , IN DREAPTA SI STINGA . DUPA 2 - 3 ZILE SE SCOTEA SCINDURA SI SE TURNA MASTIC IN LOCUL SCINDURI . SI LUCRAREA ERA GATA RECEPTIONATA . SAU IN UNELE LOCURI SE SPARGEA BETONUL PLACI DE 60 - 70 CENTRIMETRI SI SE TURNA ALTA DALA DE BETON . CU TIMPUL CIND VENEAU AVIOANELE LA ATERIZARE , LOVEA PISTA , DALELE SI BINENTELES COLTURILE REPARATE , CU BETON . DAR MAI SAREAU SI ALTE UMPLUTURI DE BETOANE , DIN COLTURILE DALELOR . MA MIR CA NU SAU INTIMPLAT ALTE FAPTE MAI GRAVE . DAR NU ESTE TIRZIU . ALTE INCIDENTE SE MUSAMALIZEAZA , SA NU SE AFLE . ALO REDACTIA LASATI PUBLICARE , CA SE POT INTIMPLA FAPTE GRAVE SI POATE PREVENITI , PUTIN AUTORITATILE .
ADEVARAT
09 Iul 2019

MULTUMESC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine