2020-04-10 03:25

Avizarea proiectelor graţierea şi modificarea Codurilor penale, pe masa CSM

 |  08:42
Avizarea proiectelor graţierea şi modificarea Codurilor penale, pe masa CSM

Consiliul Superior al Magistraturii va analiza miercuri solicitarea Ministerului Justitiei pentru avizarea proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea unor pedepse si modificarea si completarea Codurilor penale.

"In sedinta din data de 25 ianuarie, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza solicitarea Ministerului Justitiei privind avizarea Proiectului de Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala si a Proiectului de Ordonanta de Urgenta pentru gratierea unor pedepse", se arata intr-un comunicat al CSM, citat de Agerpres. Pe 19 ianuarie, CSM anunta ca proiectele de acte normative au fost comunicate pentru analiza si consultare tuturor instantelor si parchetelor din Romania, precum si asociatiilor profesionale ale magistratilor. "Punctele de vedere ale entitatilor mentionate vor fi transmise Consiliului pana la data de 25 ianuarie, in vederea centralizarii si sintetizarii, urmand ca acestea, impreuna cu punctul de vedere al Directiei Legislatie, Documentare si Contencios din cadrul Consiliului, sa fie analizate in cadrul unei sedinte a Comisiei numarul 1 - 'Legislatie si cooperare interinstitutionala', anterior dezbaterii plenului Consiliului", se arata in comunicatul CSM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25

In legatura cu acest articol...

Anunț de la Guvern: Ordonanța grațierii nu este pe lista ședinței de miercuri
Parerea ta...

ANONIM
25 Ian 2017

Aștia ce avizează dacă guvernul nu este abilitat prin legea 4/2017 să emită ordonane de urgență pentru graiere i modificarea și completarea Codurilor penale ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine