2020-08-10 18:38

Avocată din Baroul Dâmbovița, ARESTATĂ preventiv pentru trafic de influență

 |  10:55
Avocată din Baroul Dâmbovița, ARESTATĂ preventiv pentru trafic de influență

O avocată din Baroul Dâmbovița a fost arestată preventiv pentru trafic de influență, în formă continuată, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Ploieşti. Aceasta este acuzată că a pretins şi primit bani pentru a determina un judecător de la Tribunalul Dâmbovița să pronunțe o soluţie favorabilă într-un dosar.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Curtea de Apel Ploiești a dispus arestarea preventivă a inculpatei Elena Crina Ioniță, avocat în Baroul Dâmbovița, pentru o perioadă de 15 zile.

Decizia instanţei nu este definitivă.

Procurorii DNA Ploieşti au dispus reţinerea Elenei Crina Ioniță sub acuzația de trafic de influență, în formă continuată.

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că, „în mai și septembrie 2014, Elena Ioniță, în calitate de avocat, a pretins și primit de la un martor denunțător, în doua rânduri, câte 2.500 euro, iar la data de 11 noiembrie 2015 a mai pretins de la aceeași persoană, pentru sine sau pentru altul, suma de 5.000 euro”.

"În schimbul acestor sume de bani, inculpata a lăsat să se creadă că are influență și a promis că va determina un magistrat — judecător din cadrul Tribunalului Dâmbovița să pronunțe o soluție favorabilă într-un dosar care-l privea în mod direct pe martorul denunțător", susțin procurorii DNA. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz