2020-01-29 04:03

Avocata Laura Vicol a fost ACHITATĂ definitiv de instanță. Ce vrea să facă

 |  20:47
Avocata Laura Vicol a fost ACHITATĂ definitiv de instanță. Ce vrea să facă

Avocata Laura Vicol a fost achitată definitiv în procesul de corupție în care a fost acuzată și arestată. Aceasta a fost surprinsă de veste chiar în timpul unei emisiuni la RomâniaTV.

„Mă abțin să nu plâng! Acum am aflat, în secunda asta. E copleșitor!”, a declarat Laura Vicol care a spus că în acești trei ani a trăit un coșmar iar bunica ei a decedat fiind afectată de problemele prin care ea a trecut.

Întrebată ce va face în continuare, Laura Vicol a declarat: „În primul rând mă voi îndrepta împotriva Baroului București care mi-a tras o palmă enormă înainte să mă întrebe dacă sunt vinovată sau nu. Primul lucru pe care o să-l fac e să-mi iau copiii în brațe acasă.

O să fac plângeri penale pentru represiune nedpreată și abuz în serviciu. Voi urmări această procuroare până va răspunde pentru ce mi-a făcut. Chiar dacă a ieșit la pensie. Mi-au nenorocit viața. În trei ani de zile am trăit un coșmar”, a declarat Laura Vicol la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-15Parerea ta...

ANONIM
15 Oct 2018

procurori nebuni pusi de nazistii nebuni si 2 sefi de stat nebuni : iohanus si chiorul , astia 2 sunt responsabili de viata grea a romanilorChiorul a contractat un imprumut de la FMI de 20 miliarde de euro bani care au disparut fara urma Al 2lea o lichea si el a cumparat arme si avioane de 10 miliarde de euro nefiind necesare tarii Ciolos este autorul moral al acestor tranzactiiAu facut totul fara aprobarea parlamentului Merita impuscati acesti vanduti strainilor si dusmani ai tarii noastre
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine