2020-08-04 15:09

Avocata Marianei Rarinca, povestiri din sala de judecată

 |  11:46
Avocata Marianei Rarinca, povestiri din sala de judecată

Pe pagina personală de socializare, avocata Marianei Rarinca, Aura Ungureanu a dezvăluit tot ce s-a întâmplat la procesul de la Baroul Bucureşti.

„Subsemnata am fost sunată de Baroul București cu cîteva minute înainte sa înceapă procesul doamnei Rarinca și am primit delegația de a intra în dosar tot cu cîteva minute înainte de proces și nu cu 3 zile, cum greșit a apreciat instanța.Cu 3 zile înainte a semnat Decanul Baroului București, dar informarea și înmînarea delegației către subsemnata a fost cu cîteva minute înainte să înceapă procesul. Atît instanța, procurorul, cît și intimata, Livia Stanciu au insistat să se judece astăzi, însă m-am opus cu vehemență, tocmai pentru a-l putea studia și a-i face o apărare corespunzatoare. Pentru acest lucru, instanța m-a amendat cu amendă maximă de 5000 de lei, ilegal, tocmai că mi-am apărat clienta în scopul de a i se pregăti apărarea. Delegația este semnată cu 3 zile înainte de Decanul Baroului, dar am fost sunată de Baroul București să o ridic doar cu cîteva minute sa înceapă procesul, ocazie cu care am aflat că voi fi avocatul doamnei Rarinca. Am preferat sa fiu amendată ilegal și abuziv, tocmai pentru ca doamna Rarinca sa beneficieze de un termen pentru a se pregati apărarea. Potrivit art. 91 alin. 2 si art. 10 alin. 2 Cod proc pen. avocatul are dreptul de un termen rezonabil pentru a pregati o apărare efectivă. Este indamisibil să primim amenzi pentru a ne putea face apărarea.” scrie Aura Ungureanu.

Curtea de Apel Bucur

Avocata Marianei Rarinca, povestiri din sala de judecată
zoom
eşti rejudecă cazul Marianei Rarinca, femeia acuzată că ar fi şantajat-o pe preşedintele ICCJ Livia Stanciu. Instanţa a achitat-o pe femeie în luna mai a acestui an, după care a admis contestaţia în anulare formulată de DNA la sentinţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-22Parerea ta...

APLICA LEGEA
22 Aug 2015

Traiasca oameni lui BASESCU care 15 ani au aminat furtul la 100 miliarde euro , iar recuperare zero .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz