2020-02-28 17:56

Avocata premierului, la DNA pentru a prezenta documente care să justifice că Victor Ponta nu se poate prezenta la audieri

 |  10:23
Avocata premierului, la DNA pentru a prezenta documente care să justifice că Victor Ponta nu se poate prezenta la audieri

Avocata premierului Victor Ponta a venit, luni dimineaţă, la sediul DNA, pentru a prezenta documente care să justifice faptul că prim-ministrul nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat în dosarul în care este urmărit penal. Ponta este în continuare în Turcia, pentru tratamentul de recuperare după operaţia la genunchi.

Citeşte şi: Victor Ponta: Ipoteza că am plecat în Turcia pentru a scăpa de DNA - o imbecilitate susţinută de băsişti

Avocata Loredana Radu a ajuns la DNA în jurul orei 10.00 şi nu a dorit să spună ce le va comunica procurorilor despre Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a precizat că ipoteza potrivit căreia a plecat să se opereze în Turcia pentru a scăpa o perioadă de presiunea DNA este "o imbecilitate susţinută de băsişti". Ponta a ţinut să sublinieze că nu intenţionează se demisioneze de la şefia Guvernului.

Prim-ministrul a susţinut că s-a prezentat încă de la început pentru a fi audiat la DNA şi că avocatul său va prezenta şi luni documente procurorilor.

"Am auzit aceşti imbecili şi aceste imbecilităţi. Eu m-am prezentat la DNA în ziua în care m-a chemat procurorul. În săptămâna următoare, am prezentat documente. În toată această perioadă, avocatul meu - şi mâine de altfel - are toate documentele medicale, are documentele pe care mi le-au cerut de la cabinetul de avocat. Vorbim de un dosar care priveşte activitatea mea de avocat de acum opt ani, deci eu ce câştig, două săptămâni după un car de zile ? Este o imbecilitate pe care probabil trebuie să fii băsist ca să o susţii în continuare. Ce treaba are una cu alta?", a afirmat premierul Victor Ponta la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-22Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
22 Iun 2015

dupa operatia la genunchiul broastei urmeaza operatia pentru fisuri anale???acum m-am prins de ce tocmai in Turcia>>>aia sunt obisnuiti cu chestiile astea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine