2020-01-28 21:56

Avocatul Elenei Udrea, declarații incredibile: A fost arestată cu pistolul la cap

 |  10:36
Avocatul Elenei Udrea, declarații incredibile: A fost arestată cu pistolul la cap

Avocatul Elenei Udrea a declarat joi seara, la România TV, că Alinei Bica, în timpul arestării, i s-a pus pistolul la cap. Informația a stârnit rumoase în studioul de televiziune, unde se aflau mai mulți invitați, într-o dezbatere moderată de Victor Ciutacu.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în data de 3 octombrie, în Costa Rica, la un interval de două ore între ele. Reprezentantul Interpol Costa Rica a dat mai multe informații despre arestarea lor, apreciind că s-a acționat "la momentul potrivit", chiar dacă mandatul de arestare fusese remis încă din august.

Logodnicul Elenei Udrea, dezvăluiri cutremurătoare din închisoare. Ce a făcut fostul ministru când şi-a văzut fiicaAvocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a spus că, potrivit surselor lui, ”Alinei Bica i s-a pus pistolul la cap” în momentul arestării.

Cornel Tăbăcaru, om de afaceri stabilit în Costa Rica, a intervenit în discuție și i-a spus lui Rădulescu să nu mai instige, deoarece le face mai mult rău celor două femei arestate în țara din America Centrală.

În timp ce Elena Udrea era plecată în Costa Rica, în țară au apărut mai multe informații potrivit căreia aceasta nu ar fi însărcinată, deși așa susținea. După ce a născut, alte zvonuri susțineau că Udrea ar fi cumpărat de fapt copilul.

Avocatul Elenei Udrea a dezmințit toate aceste știri false și a spus că fostul ministru a născut pe cale naturală, într-un spital din San Jose. Mai mult, el a arătat o poză cu Udrea însărcinată, înainte să nască. Se vede clar cum poza nu este trucată și fostul politician era în stare avansată de graviditate. După ce a fost arestată, Elena Udrea și-a lăsat fetița în grija mamei sale și a iubitului ei, amândoi aflați acum în Costa Rica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-12Parerea ta...

ANONIM
12 Oct 2018

FOSTUL MINISTRU ERA CU BURTA UMFLATA SI CICA A FATAT PE CALE NATURALA , FACIND TOTUL HARCEA PARCEA . DACA BAGA IUBI , AMINDOUA PALMELE , POATE SA BATA SI DIN PALME
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine