2020-04-06 22:09

Avocatul Elenei UDREA: „Va fi dusă în fața unei instanțe. Nu cred că va fi EXTRĂDATĂ!”

 |  09:58
Avocatul Elenei UDREA: „Va fi dusă în fața unei  instanțe. Nu cred că va fi EXTRĂDATĂ!”

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarant, joi dimineaţă, că aceasta va fi dusă în instanţă după ce a fost reţinută de Interpol, dar că, din punctul său de vedere, ea nu va fi extrădată, deoarece fetiţa sa are cetăţenie costaricană şi nu poate fi despărţită de mamă, informează Agerpres.

"În acest moment, Elena Udrea este la sediul Interpol, pentru a fi dusă la o instanţă din Costa Rica. Nu am vorbit cu Elena Udrea, am vorbit cu Adrian (Adrian Alexandrov, partenerul de viaţă al Elenei Udrea - n.r.). Mi-a spus ce s-a întâmplat, că era lângă o cafenea din zona în care locuieşte şi s-a prezentat cineva de la Interpol din Costa Rica, care a invitat-o la sediu pentru procedura de extrădare la solicitarea statului român. Cu siguranţă, va fi prezentată instanţei, care va analiza toate aspectele care ţin de această situaţie, inclusiv faptul că Elena Udrea are o fetiţă de doar 10 zile şi va ţine cont, probabil, şi de statutul de azilant pe care l-a obţinut deja - temporar, ce-i drept, şi se va pronunţa pe cererea de extrădare. Din punctul meu de vedere, nu va dispune extrădarea, mai ales pentru faptul că are o fetiţă, care are cetăţenie costaricană, cu drepturi protejate de legea de protecţie a copilului din Costa Rica, una dintre prevederi fiind că un copil nu trebuie despărţit de mama lui", a spus avocatul, la Digi 24. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat joi că procedura în cazul Elenei Udrea şi al Alinei Bica va parcurge etapele legale, adăugând că pentru el, fostul deputat nu reprezintă un subiect, fiind "un cetăţean care a comis infracţiuni, care a fost condamnat definitiv".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-04Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
04 Oct 2018

CIND LE BAGA LA BULAU , BASTINASELE MULATRE DE ACOLO , LE PUNE LA LINS CLOSETE . SA VEZI CA CER ELE SA VINA IN DEMOCRATIA LOR SI A LUI DRAGNEA . SA POATA VOMITA DE TOTI , DIN LATURILE POLITICE ALE OPOZITIEI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine