2020-02-21 17:19

Avocatul familiei LUIZEI Melencu, afirmaţii cutremurătoare: “Acasă la DINCĂ pute totul a CADAVRU”

 |  13:51
Avocatul familiei LUIZEI Melencu, afirmaţii cutremurătoare: “Acasă la DINCĂ pute totul a CADAVRU”

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care asistă marţi la o nouă anchetă desfăşurată de procurori la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal, spune că respectiva locuinţă “ pute peste tot a cadavru.

Avocatul Tonel Pop a spus că percheziţia informatică are două etape: una a clonării datelor stocate în acele medii, iar apoi analiza propriu-zisă, adăugând că în prezent se clonează datele dintr-un laptop, trei telefoane şi un aparat foto.

"Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru. Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea. Este cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care cineva a venit să şi fure de pe acolo şi a răscolit, în încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, ancorat în perete, este absolut înfiorător. Un dezastru organizat, aş putea spune. Miroase peste tot, adică nu miroase o încăpere anume, iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereţi, deci miroase a cadavru peste tot", a spus avocatul familiei Luizei Melencu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine