2020-07-14 08:23

Avocatul lui DINCĂ: „El a crezut că ALEXANDRA și LUIZA erau prostituate!”

 |  15:04
Avocatul lui DINCĂ: „El a crezut că ALEXANDRA și LUIZA erau prostituate!”

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat, sâmbătă, că bărbatul cooperează cu anchetatorii, Dincă susţinând că a crezut că cele două adolescente Alexandra şi Luiza erau prostituate.

„Şi-a menţinut declaraţiile (că le-a omorât pe cele două fete - n.r.), a dat indicii pentru a se lămuri cazul. Deci a cooperat, pe scurt. (...) Luiza şi Alexandra nu erau prostituate. El a crezut că sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu ele. Susţine că sunt doar două victime. A cooperat cu organul judiciar, a dat indicii şi ancheta are un curs favorabil", a precizat Lascoschi, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, informează Agerpres.

Avocatul, care a fost desemnat din oficiu de Barou, a precizat că nu se află sâmbătă la Caracal, unde continuă ancheta la faţa locului, fiind desemnat un alt avocat.

„Nu mă aflu la Caracal. Eu am fost desemnat de Barou ca avocat din oficiu. Probabil că e un alt avocat din oficiu astăzi. Am acoperit o perioadă de timp, începând din momentul audierii de opt ore şi până ieri (vineri - n.r.) când s-au încheiat percheziţiile şi ce s-a mai făcut", a arătat Lascoschi.

DIICOT a precizat, printr-un comunicat de presă, că sâmbătă continuă activităţile începute cu o zi în urmă, „prin cercetarea efectuată de echipe complexe a locuinţei inculpatului, echipe formate din procurorii care efectuează urmărirea penală, poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunii de omor, criminalişti şi poliţişti din cadrul structurii specializate a IGPR - DCCO".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-03Parerea ta...

LOPEDE
04 Aug 2019

Dar cum de borfasul asta batran nu a crezut ca el este dement sa se fi aruncat vde pe sandramaua sa de casa cu capul in jos si arzad cu benzinaCum de a crezut ca fetele trebue ucise Scarbosenie dementa !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz