2019-12-05 21:51

Bacalbașa pune PAIE PE FOC. Ambasada Israelului REACȚIONEAZĂ

 |  16:12
Bacalbașa pune PAIE PE FOC. Ambasada Israelului REACȚIONEAZĂ

Ambasada Statului Israel arată că a luat cunoştinţă de afirmaţiile deputatului Nicolae Bacalbaşa, pe care le cataloghează “scandaloase şi neadevărate”, şi îi solicită să şi le retragă, transmite Agerpres.

“Ambasada Statului Israel a luat cunoştinţă de afirmaţiile scandaloase şi neadevărate ale domnului deputat Nicolae Bacalbaşa. În numele statului evreu, dorim să-i atragem atenţia politicianului român că declaraţiile sale denaturează faptele cu privire la situaţia din ultimele luni de la graniţa cu Fâşia Gaza şi am aprecia ca domnul deputat să se informeze în profunzime înainte de a face comparaţii nepotrivite şi şocante. Atacurile violente asupra civililor israelieni, coordonate în ultimele luni de gruparea teroristă Hamas, nu vor rămâne niciodată fără răspuns din partea noastră. Statul Israel îşi va apăra mereu poporul împotriva oricăror încercări de a-l suprima”, se arată într-un comunicat al ambasadei Israelului în România transmis, miercuri, AGERPRES.

În comunicat se precizează că deputatul PSD îi insultă cu afirmaţiile sale şi pe protestatarii români paşnici care au fost prezenţi în Piaţa Victoriei, asociindu-i cu teroriştii Hamas.

“Ca urmare, solicităm public domnului Bacalbaşa să-şi retragă spusele şi să se asigure că pe viitor astfel de asocieri cel puţin neadecvate să nu se mai regăsească în discursul domniei sale”, se subliniază în comunicatul ambasadei Statului Israel.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a afirmat că protestatarii de la mitingul din 10 august care au depus plângeri la Parchet ar trebui sancţionaţi şi a făcut o paralelă între evenimentele din Piaţa Victoriei şi confruntările din Fâşia Gaza Gaza.

“Oricum, toţi cei care au depus plângeri, din punctul meu de vedere, ar trebui imediat sancţionaţi pentru trei lucruri: participare la o demonstraţie ilegală, conform legii româneşti, participare la o demonstraţie după orele 21,00 şi o rămânere în această zonă, după ce Jandarmeria a emis toate avertizările legale imperative de părăsire a zonei. (…) De patru luni se desfăşoară nişte demonstraţii la frontiera dintre Gaza şi statul Israel, frontiera fiind un zid înalt de opt metri de beton şi grănicerii israelieni până acum, în patru luni, au împuşcat 171 de persoane şi au rănit câteva mii. Nu am văzut o reacţie violentă, deci… zicându-se că se încalcă legi acolo”, a afirmat, miercuri, Bacalbaşa la RFI.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22Parerea ta...

COMUNIST DILIU!
22 Aug 2018

Cu părere de rău spun că, indiferent de ăsta care-i în Parlament, PE MINE NU mă reprezintă (poate nici pe alții), DAR are destui VOTANȚI TÂMPIȚI care se uită în gura lui, ca la un Dumnezeu! DACĂ SCĂPĂM DE ĂȘTIA NUMAI PRIN VOT, N-AVEM NICIO SCĂPARE! ȘI-AU FĂCUT PARLAMENTUL LOR, ȘI DE-ACOLO...DAU ORDINE PRIN OUG, LEGI, DECRETE (secretizate sau nu...) , IAR ”OPOZIȚIA”...NICI AIA NU-I MAI BREAZĂ! Mi-e o silă de ei, numai când îi văd! Oare nu s-a săturat lumea de căpușele-astea care au parazitat și paralizat România, pentru că pârghiile/frâiele, LA EI SUNT, nu la noi! De neînțeles este pentru mine, cum lumea TACE, APROBĂ și TOT VOTEAZĂ...ACELEAȘI LOAZE! Mie, îmi stă mintea-n loc!
BRAVO CUCUVEA!
22 Aug 2018

Exact AȘA!
UITE....
23 Aug 2018

zici că-ș ține unicul neuron între degete! Dacă tot exhibiționează , s-o facă cu degetele de la picioare! Dar probabil că ar mirosi și internetul de la atâta PUTOARE! Iar în privința mobilității, doar dacă ar redeveni sugar, să și le ducă la gură și să și le sugă CU POFTĂ, precum ATUNCI când n-ai oasele întărite, așa și cu neuronul....SINGUR și STINGHER...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray