2020-08-14 18:10

Bacău. Cadavrul unei femei, care a dispărut de o lună, a fost găsit ascuns în beciul unei case

 |  08:16
Bacău. Cadavrul unei femei, care a dispărut de o lună, a fost găsit ascuns în beciul unei case

Cadavrul unei femei în vârstă de 48 de ani, care a fost dată dispărută de către rude în urmă cu o lună, a fost găsit ascuns în beciul unei case din localitatea băcăuană Dofteana. Poliţiştii iau în calcul varianta unei crime, fiind stabilit şi un cerc de suspecţi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au precizat că trupul femeii, aflat în stare de putrefacţie, a fost descoperit în beciul unui localnic din Dofteana, care le-a spus anchetatorilor că l-ar fi găsit în curtea casei în urmă cu o săptămână, considerând că este mai bine să-l îngroape în pivniţă.

Anchetatorii au aflat de cadavrul femeii după ce bărbatul care l-a ascuns în beci, aflat sub influenţa alcoolului, ar fi povestit totul la un bar din sat.

"În acest caz, s-a deschis o anchetă pentru identificarea autorului unei posibile crime, în acest sens fiind stabilit şi un cerc de suspecţi. Deocamdată, până la comunicarea rezultatelor autopsiei şi definitivarea cercetărilor, luăm în calcul orice variantă posibilă, inclusiv cea a unei morţi patologice", a precizat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Victor Călinescu pentru Mediafax.

Anchetatorii au menţionat că autopsierea cadavrului de către medicii legişti din Bacău va fi făcută cu dificultate, având în vedere starea avansată de putrefacţie în care se afla trupul victimei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-18Parerea ta...

AMEDEO SULEA SPATARIU -EXPERT
18 Mar 2015

ANUNȚ IMPORTANT! TĂȚI BACAUANII, ȘÎ GIUDEȚU, CARI MAI GASESC PÎN CURȚI TĂT FELIU DI HOITURI, C-O SA SĂ GASASCĂ KAKKALĂU AMU, DUPE CI-O DAT LEGE DOMNU PONTA, SÎNT RUGAȚI A LI ADUCI LA PREMĂRIE, CA SA LI-NDESĂM ÎN BECI, ÎN MOD ORGANIZAT, PRAVOSLAVINIC! AȘTEPTĂM PROVINCIA.CARI NU GASAȘTI NICI UN HOIT PÎN CURTI, PI LA VECINI SAU PÎN PADURI, SA MA ȚUCE DIREPT ÎN GAURA COURRULUI. AM ZÎS!
PAULA
18 Mar 2015

Vai ce analfabet esti AMEDEO...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz