2020-02-22 13:32

Bacău. O elevă a dispărut de trei zile de la internatul şcolii. Fata este căutată de zeci de poliţişti şi pompieri

 |  08:03
Bacău. O elevă a dispărut de trei zile de la internatul şcolii. Fata este căutată de zeci de poliţişti şi pompieri

Zeci de poliţişti şi pompieri o caută de trei zile pe o elevă în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Economic din municipiul Bacău, după ce a dispărut în condiţii suspecte, în cursul după-amiezii de miercuri, de la internatul şcolii.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Bacău au precizat că adolescenta a plecat, miercuri, în jurul orei 17.30, din căminul Liceului Economic ca să se plimbe, însă nu a mai revenit la internat.

Pedagogul instituţiei de învăţământ a anunţat a doua zi dimineaţa dispariţia fetei, poliţiştii declanşând ample acţiuni de căutare.

"Având în vedere sesizarea făcută de către pedagogul căminului privind plecarea voluntară a fetei s-au declanşat activităţile de căutare a acesteia, persoana în cauză fiind dată şi în căutare naţională", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii au găsit în timpul căutărilor pe malul canalului de fugă al râului Bistriţa, din municipiul Bacău, perechea de role cu care plecase fata din internat. În aceste condiţii, a fost solicitat şi sprijinul pompierilor băcăuani, în vederea căutării elevei în apele canalului respectiv. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine