2020-07-14 14:20

Bădălău, șprit de socializare cu finul Scheletu’, fără distanțare, pe balta de la Ulmi

 |  14:52
Bădălău, șprit de socializare cu finul Scheletu’, fără distanțare, pe balta de la Ulmi

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, continuă să sfideze condițiile de distanțare socială impuse de starea de alertă COVID-19, pe întreg teritoriul României. În acest weekend, senatorul Bădălău, împreună cu finul său, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, mai cunoscut sub numele de „Scheletu”, au fost să urmărească o demonstrație canină, în comuna giurgiuveană Ulmi. Dar, fiind vremea foarte călduroasă, cei doi vătafi ai județului Giurgiu au renunțat să mai urmărească demonstrația canină și s-au refugiat pe malul bălții „La Tedi”, din zona Ulmi, la sprit de vară alături de alte cinci persoane (vezi FOTO). Nici senatorul Bădălău, și nici finul Schetetu’, nu au respectat regulile de distanțare socială, adică minim 1,5 metri între persoane. De ce? Pentru că putem și suntem șmecheri! Nu trebuie omis faptul că, în data de 15 iunie 2020, Bădălău și Mina-Scheletu’ au încălcat regulile de distanțare socială, inclusiv de purtare a măștii, la întâlnirea cu alte cinci persoane de la sediul Primăriei din localitatea giurgiuveană Adunații-Copăceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-30Parerea ta...

CIUMA ROSIE
30 Iun 2020

asa arata democratia de cumetrie instaurata de Iliescu-fsn/kra kraaaa kra kraaaaaa
PLESNIREA DISTRACțIEI
30 Iun 2020

Foarte bine fac tovarăși ! Trecem peste teoria conspirației pentru-ca Covid - 19 nu va ierta pe nimeni iar titlurile ziarelor de maine vor bubui cu Niculae Bădălău întors cu fundul in sus .
TITEL
30 Iun 2020

cine este acel ascet care se ascunde dupa suportul umbrelei? a mancat doar mujdei. De la data foto pana in prezent Petre Macelaru, cu BADA, i a mancat si pe ceilalti. ... Am glumit. i a mancat de bani.
CUCUDURU
30 Iun 2020

Voi putetim fara probleme!!! PNL nu poate!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz