2020-08-04 14:23

Baia Mare. Un tată şi-a abandonat fetiţa de câteva luni în gară. Copila a fost auzită plângând

 |  09:32
Baia Mare. Un tată şi-a abandonat fetiţa de câteva luni în gară. Copila a fost auzită plângând

Un tată şi-a abandonat fetiţa de numai câteva luni în gara din Baia Mare. Copila a fost auzită plângând, iar oameni au anunţat imediat poliţia.

Mama era plecată la serviciu şi a auzit de caz din presa locală, moment în care a mers la Spitalul de Pediatrie din Baia Mare, acolo unde fiica sa este internată. Cei doi părinţi riscă să fie decăzuţi din drepturi.

Fetiţa de opt luni a fost abandonată în barul din gara din Baia Mare. Nimeni nu a observat-o până nu a căzut de pe scaunul pe care era aşezată şi a început să plângă.

"Lucrătorii biroului de poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unei societăţi comerciale, o persoană de sex masculin a abandonat o fetiţă", a declarat Ştefan Bora, şeful poliţiei TF Maramureş.

Copila a fost dusă de urgenţă la spital, iar medicii au stabilit că este sănătoasă.

"Stare generală a fetiţei este bună. Este normal dezvoltată pentru vârsta ei. Noi am apreciat vârsta de 9-10 luni. Greutatea actuală este de 6,5 kilograme", a declarat Irina Matieş, medic pediatru la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Mama şi-a recunoscut fiica în pozele din presă şi a sunat imediat la Poliţie.

"Soţul meu consumă alcool. Este şi violent. M-a lovit şi pe mine de nenumărate ori. Mai am o fată de 22 de ani şi un băiat de 20 de ani", a declarat mama fetei.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului au deschis o anchetă, iar părinţii riscă să fie decăzuţi din drepturi. De asemenea, mama este decisă să depună plângere pe numele soţului său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz