2019-08-18 07:54

Bamboo funcţiona ilegal, dar cu acordul tacit al Primăriei Sectorului 2

 |  09:54
Bamboo funcţiona ilegal, dar cu acordul tacit al Primăriei Sectorului 2

P24

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, afirmă că Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare, nu avea autorizaţia de construcţie recepţionată, dar avea un plan de acţiune la incendiu avizat de ISU. Popescu susţine că nu ştia aceste lucruri şi că le-a aflat după ce s-a interesat de subiect. El afirmă că acest Club a funcţionat ilegal cu acordul tacit al fostei administraţii locale. Primăria Sectorului 2 va declanşa propria anchetă privind autorizarea cluburilor, a mai anunţat Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu mai spune că din 2012 autorizaţia nu a mai fost reînnoită. "Au fost amendaţi anul trecut pe acest motiv, urmau să fie amendaţi din nou şi să li se suspende activitatea. Activitatea nu era acum suspendată, (clubul - n.red.) avea un plan de acţiune la incendiu avizat de ISU", a mai declarat viceprimarul. El a mai precizat că proprietarii clubului au depus documentaţia la primărie care era "incompletă, eram într-o procedură de cerut acte. În luna ianuarie ar fi fost amendaţi, nu au ajuns încă la ei cei de la control", spune viceprimarul. Popescu spune că a început deja o anchetă în primărie pentru a vedea cum au fost obţinute documentele de funcţionare. Surse din Primăria Sectorului 2 spun că, de-a lungul timpului a existat un accept tacit al fostului primar Neculai Onţanu cu privire la autorizarea Clubului Bamboo, deoarece acolo se organizau şi evenimente organizate de primărie. "Clubul a funcţionat cumva şi cu bunăvoinţa autorităţilor din trecut. Nu cred că au avut vreodată toate actele în regulă", a confirmat Dan Cristian Popescu. Viceprimarul a mai spus că, în sectorul 2, mai sunt şi alte cluburi fără autorizaţii, cum ar fi Centrul de evenimente President şi Chaboo.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21

In legatura cu acest articol...

Lista scandalurilor și fițelor din Bamboo. Misteriosul proprietar conexat cu mafia napoletană

Avocatul Clubului Bamboo, membru PRU

Zeci de persoane spitalizate, după ce clubul Bamboo din Tei s-a făcut SCRUM
Parerea ta...

MAFIA PSD.
21 Ian 2017

Psd trebui scos in AFARA LEGII PENTRU CA PROMOVEAZA LEGI MAFIOTE IN INTERES DE GRUP INFRACTIONAL. (Legea amnistiei si gratierii ).
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray