2019-11-20 17:58

Bancomat aruncat în aer. Hoţii au fugit cu banii

 |  12:46
Bancomat aruncat în aer. Hoţii au fugit cu banii

Un bancomat a fost aruncat în aer în comuna Polovragi (Gorj). Hoţii au reușit să fugă cu banii din aparat. Suma sustrasă nu este deocamdată cunoscută. S-a întocmit dosar penal pentru furt calificat și distrugere. Poliția îi caută pe hoţi, transmite Mediafax.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când persoane necunoscute au folosit de un dispozitiv artizanal pentru a arunca în aer un bancomat.

„La data de 20 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bancomatul unei agenții bancare, din comuna Polovragi, a fost distrus, fiind sustrasă o sumă de bani, prejudiciul creat fiind în curs de estimare. Având în vedere aceste aspecte, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s- a constituit echipă complexă de cercetare, care desfășoară activități specifice în vederea identificării autorilor”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-20Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

În sfârşit, o reacţie normală! Felicitări şoferului RATB de pe linia 182 care joi a oprit autobuzul în faţa secţiei de Poliţie. Deşi în mod normal înjurăm şoferii că ori vin prea târziu, ori sunt autobuzele superaglomerate, de data asta chiar merită aprecieri
26 Iun 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray