2020-08-04 23:15

Bărbat ARESTAT după ce a FURAT o mașină cu 60 de kg de MIERE

 |  13:12
Bărbat ARESTAT după ce a FURAT o mașină cu 60 de kg de MIERE

Un bucureștean a fost arestat preventiv după ce a furat o maşină în care se aflau 60 de kilograme de miere. Individul a abandonat la un moment mașina subtilizată chiar când era staționată în Sectorul 4 al Capitalei, însă a plecat cu mierea după el, prejudiciul în acest caz fiind de 13.000 lei, potrivit Mediafax.

Bărbat în vârstă de 37 de ani este acum acuzat de de furt, furt de folosinţă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că i-a fost furată maşina, parcată pe o stradă din Sectorul 4. „În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat un bărbat, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea infracţiunii reclamate, stabilindu-se că acesta ar fi sustras autoturismul în cauză şi l-ar fi abandonat pe o stradă din sectorul 2, după ce ar fi sustras din interior mai multe scule electrice şi 60 de kg de miere de albine, prejudiciul total creat fiind estimat la 13.000 de lei. În cursul zilei de ieri cel în cauză a fost depistat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii, autoturismul şi mare parte dintre bunurile sustrase fiind recuperate, inclusiv o cantitate din mierea de albine şi restituite persoanei în drept”, informează Poliţia Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz