2020-08-08 03:55

Bărbat căutat de poliţişti, după ce a agresat sexual copii în lift

 |  14:23
Bărbat căutat de poliţişti, după ce a agresat sexual copii în lift

Un bărbat care a agresat sexual patru copii, cu vârste între şapte şi 10 ani, în liftul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, este căutat de poliţişti, care au şi imagini cu suspectul, surprinse de o cameră de supraveghere, potrivit Poliţiei Capitalei.

Bărbat căutat de poliţişti, după ce a agresat sexual copii în lift
zoom

Potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax, cei patru copii, un băiat şi trei fete, cu vârste de 7, 8, 9 şi 10 ani, s-au jucat în faţa blocului, după care s-au urcat în lift. Odată cu aceştia, a intrat în ascensor şi un bărbat în vârstă de aproximativ 25-30 de ani, care ar fi blocat liftul între etaje, după care şi-ar fi expus organele genitale în faţa copiilor şi ar fi făcut gesturi care au avut conotaţie sexuală.

Părinţii copiilor au depus plângere la Secţie 13 Poliţie, iar anchetatorii au reuşit să obţină imagini ale suspectului, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Poliţiştii roagă persoanele care pot da detalii legate de identitatea bărbatului să anunţe cea mai apropiată secţii de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz