2020-04-05 17:02

Bărbat de 44 de ani, fără adăpost, reținut de POLIȚIE în cazul câinelui găsit SPÂNZURAT de o ţeavă de gaze în Sectorul 1

 |  12:19
Bărbat de 44 de ani, fără adăpost, reținut de POLIȚIE în cazul câinelui găsit SPÂNZURAT de o ţeavă de gaze în Sectorul 1

Un bărbat fără adăpost a fost reţinut în cazul câinelui găsit spânzurat de o ţeavă de gaze a unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei. Cercetările în acest caz vizează infracţiunea de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, la data de 4 ianuarie 2020, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârşirea faptei. Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală. Cercetările continuă, cu cel bănuit în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, a anunţat, duminică, Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost depistat cu ajutorul imaginilor de pe o cameră de supraveghere din zona în care a fost găsit câinele.

Bărbatul are 44 de ani şi nu are adăpost.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-05Parerea ta...

CIORDEALA
05 Ian 2020

Ura a prins un mafiot care a furat Rompetrol , Luk , Petromidia , minereurile , intreprinderile , cap , padurile , bancile .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine